Як не помилитися при купівлі тактичного взуття онлайн

Як не помилитися при купівлі тактичного взуття онлайн

Гірський і екстремальний туризм вимагає правильного типу взуття. Безвідповідальність полягає в тому, щоб відправитися в гори або в більш тривалі похідні походи в невідповідною для умов взуття. Пухирі, садна і пошкодження епідермісу — це найменша проблема, яка може трапитися з безвідповідальними туристами. Сьогодні дуже популярне тактичне взуття з унікальними властивостями.

Як вибрати тактичне взуття

Погано підібрані черевики призводять до відсутності зчеплення з землею, а також до втрати рівноваги і, отже, до падіння (також з великої висоти) і до серйозних травм. Пісок, гниле листя, каміння, стовбури дерев, сніг, сльота — для тих, хто захоплений трекінгом і екстремальним туризмом, чекає багато небезпечних доріг.

  • Тактичні черевики міцніші, ніж стандартні Трекінгові черевики. Їх призначення для військових і служб у формі це гарантія того, що вони зроблені з матеріалів, які витримують екстремальні умови і захищають ноги.
  • Антишок і автиковзаюча підошви відмінно підходять для виживання. Дихаючі, швидковисихаючі, з коміром, що оточує щиколотки, або більш високий верх, що захищає гомілку, армійські черевики є ідеальним обладнанням для уніформи і любителів гірських і екстремальних видів спорту.

Тактичні черевики повинні бути добре підігнані. В екстремальних умовах ноги можуть набухати тому краще брати на розмір більше. Крім того, надягання більш товстих шкарпеток вимагає ще більшого місця.

Рекомендації експертів

Якщо ми купуємо літні тактичні черевики, 0,5 см люфту повинно бути достатньо. Для зимових тактичних черевик це може бути до 1,5 см, купуючи без примірки, наприклад, в інтернет-магазині ми ведемо себе так само, як і при покупці іншого виду взуття — малюємо ногу на аркуші паперу і вимірюємо її довжину від кінчика п’яти до кінчика вказівного пальця. До отриманої довжині додаємо 0,5–1,5 см. Варто пам’ятати, що кожна компанія, що виробляє тактичні черевики, може мати свій розмір, тому ми також використовуємо таблиці, розміщені на сайті магазину.

Вибір тактичного взуття залежить від типу діяльності та типу місцевості, на якій вони будуть служити нам. Для уніформи взуття підходить для всіх видів місцевості й екстремальних погодних умов. Якщо ми купуємо взуття для спортивних або туристичних цілей, ми вибираємо для гірської місцевості, або для водно-болотних угідь. Взуття для ходьби по горах повинне мати довший верх, щоб тримати гомілку і захищати Ахіллове сухожилля.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Де можна купити туристичну страховку вигідно?
Чоловічі кросівки Skechers: ідеальний вибір для активного життя
Матеріали для дитячого взуття
Элегантность и комфорт: женская спортивная обувь PUMA
Покупець ошукав молоду жінку з Хмельниччини, яка продавала дитяче взуття
Найкращі чоловічі кросівки для літньої спеки

Читайте у цій рубриці



Олімп військових інструментів: огляд товарів від Olvicom
Особливості iPhone Pro та Pro Max: кому вони підходять та що очікувати у 2024 році?
Користь Smart TV: переваги та особливості
Чому VPN Необхідна для Віддалених працівників?
Унікальна продукція бренду Chi для здоров’я та краси вашого волосся
Велосипеди Cannondale: у чому секрет їхньої популярності
FacebookTelegramViberWhatsAppX