Як Інтернет рятує під час пандемії

Як Інтернет рятує під час пандемії

Важливість Інтернету в житті сучасної людини довів карантин. Адже під час пандемії населення планети перебуває переважно у статусі «онлайн».

— Син зранку на університетських лекціях та вебінарах, — розповідає пані Олена. — Напевно, що багато людей «сидить» в інтернеті, тому погана швидкість. Одного разу взагалі довелося поїхати автомобілем, щоб знайти місце, де добре «тянув» мобільний інтернет.

Мама чотирикласника 28-річна Ірина теж скаржиться на недостатню швидкість інтернету:

— Особливо вранці часто обривається зв’язок, коли йде онлайн-трансляція уроків. Дитина нервується, що пропадає відео. Тому переглядаємо разом, щоб я могла пояснити, що пропустив і наздоганяти матеріал уроку. Одного дня взагалі не могли ввійти в онлайн-кабінет. Це наче запізнився на урок? — ще й жартує жінка.

Якщо раніше нарікали на інтернет-покриття, а сьогодні не задоволені його якістю, час знайти кращий варіант. Провайдер інтернета, в ідеальному варіанті, має забезпечувати своїх абонентів телебаченням.

— У старого провайдера не було телебачення, а в нашому населеному пункті лише він один забезпечує інтернетом, тому довелося купувати цифрову приставку, щоб переглядати закодовані канали.

Більше того, у 21 столітті ми потрапили в цифрову реальність, яка нас повністю поглинає. Інтернет не лише для розваг та дозвілля. Через пандемію відомі музеї світу проводять онлайн-екскурсії. Нині, не виходячи з дому, працють мільйони людей. На онлайн-навчання перевели навіть першокласників.

— Через карантин ми перейшли на віддалену роботу, — пояснила 50-річна Людмила. — Раніше фрілансом займався чоловік, а зараз і ми з доньками працюємо і навчаємося дистанційно. Старша донька в Інстаграм веде кулінарні уроки, а молодша проходить шкільну програму. Спочатку було незвично 24 годин на добу проводити час разом, але зараз звикаємо. Навіть стали більше обніматися. На Великдень ще й в гості до батьків завітаємо онлайн.

Раніше Білл Гейтс зазначив, якщо вашого бізнесу нема в інтернеті, це значить, що незабаром вас не буде в бізнесі. Останні події перевершили його думку, якщо сьогодні уявити якусь країну, яка не може ввійти у цифровий світ, можна вважати, що її взагалі не існує.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



На Хмельниччині жінку, яка хотіла вчитися заробляти гроші, ошукав консультант
Віртуальні консультації лікарів: зручний і швидкий доступ до медичної допомоги
Податківці Хмельниччини виявили осіб, які торгували через OLX, Prom, Facebook, Instagram без державної реєстрації
Чому VPN Необхідна для Віддалених працівників?
Хто може здійснювати рекламу в Інтернеті та як це працює
На Хмельниччині молода жінка натрапила на шахрайський онлайн-магазин

Читайте у цій рубриці



Вибір ідеальних дверей: поради для квартири, приватного будинку та офісу
Професійна підтримка: роль центру психологічної допомоги в Києві
Як зрозуміти, який корм підходить вашому котику
Які види жировловлювачів підходять для ресторанів та кафе
Електро каміни: види та переваги
Технології мотоциклетної техніки
FacebookTelegramViberWhatsAppX