Спецодяг – запорука комфорту та безпеки

Спецодежда.kiev.ua – запорука комфорту та безпеки

Здавалося б, що з одягу потрібно на будівництві чи виробничому підприємстві: речі, яких не шкода і в яких зручно, — майка і потерті джинси. Однак, фахівці до цього питання радять підійти серйозно та одягати спецодяг.

На виробництві чи будівництві — спецодяг

— Виробництво чи будь-який будівельний об’єкт — це не місце, де можна нехтувати технікою безпеки, відповідно, ходити в тому, в чому заманеться, — впевнений відповідальний за техніку безпеки однієї з будівельних компаній у Києві. — Саме тому працівники повинні бути забезпечені спеціальним одягом. Адже від цього залежить не лише якість праці, а й її безпечність.

Спецодяг повинен бути якісний

Основна функція спецодягу — захист від травм і забруднень. Відтак, це не те, на чому варто економити.

— Екіпірування, починаючи від спецкостюмів, взуття, засобів індивідуального захисту, — рукавиць, шоломів, окулярів, респіраторів, — варто купувати лише у надійних продавців, які мають сертифікати якості та зарекомендували себе на ринку, — розповідає про критерії у виборі постачальника співрозмовник. — При виборі одягу та взуття варто враховувати його сезонність: влітку все повинно добре вентилюватися, а взимку захищати від холоду при максимально низьких температурах. А ще варто звернути увагу на скільки буде зручним. Адже в спецодязі працівники, при 8-годинному робочому графіку, проводять третину доби. До слова, якісний спецодяг, спецвзуття та засоби захисту від європейських та світових виробників пропонує інтернет-магазин Спецодежда.kiev.ua. Тут кожен знайде те, що йому до душі. До того ж, Спецодежда.kiev.ua має безліч переваг: гарантія якості, відповідність міжнародним стандартам, сучасні матеріали, зручність, легкість, оригінальний дизайн та, що найголовніше, — безпечність. Спецодяг можна придбати в Києві або ж з доставкою по Україні.

Дешева продукція — трагічні наслідки

Дешевий одяг і взуття буде створювати дискомфорт, сковувати рухи, створювати додаткове навантаження та створювати всього лиш ілюзію захисту. Тому в робітників може виникати бажання зняти його якнайшвидше.

— Відтак, для свого керівництва я завжди зазначаю, що купівля дешевої продукції у сумнівних цехах може призвести до непередбачуваних та навіть трагічних наслідків. До того ж, психологи твердять, що продуктивність праці напряму залежить від того, на скільки комфортно себе буде почувати працівник, — каже на завершення відповідальний за техніку безпеки однієї з будівельних компаній у Києві.

Відтак, аби придбати всі необхідні речі, варто всього лиш визначитися з тим, що саме потрібно для конкретного підприємства.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Особливості використання дерев’яних дощок в будівництві
У громаді на Шепетівщині спростували чергову «типову» брехню
Особливості зимового спецодягу: комфорт та безпека у холодну пору року
Волонтери з Ізяславщини виготовляють «лютих пташок»
Особливості зведення легких будівель на схилах
Тренди у сучасному будівництві: житлові комплекси нового покоління

Читайте у цій рубриці



Як крауд-маркетинг формує сучасний трафік?
Як перейти з Android на iPhone?
Оптові закупівлі квітів: підказки для гуртових покупців
оформлення-букетів
Що потрібно знати про Омега-3
Таксі у місті Київ OPTI 579
FacebookTelegramViberWhatsAppX