Цікаво, а що там в подарунковій коробці?

Цікаво, а що там в подарунковій коробці?

Подарункові коробки напередодні свят користуються особливим попитом. Адже так хочеться не лише порадувати того, кому підготував презент, але й приємно здивувати. Особливо, якщо кошти обмежені, але креатив із самою коробочкою створить незабутню атмосферу свята.

— На 20-ту річницю весілля сестрі подарувала 2 коробочки, декорувала сердечками, — розповіла 45-річна Світлана. — В одну поклала цукерки, а в другу — квіти. Це стало для сестри та її чоловіка приємною несподіванкою. Вони зрозуміли, що я дарувала невідчепно, а готувала подарунок, враховуючи їхні смаки та уподобання, бо солодощі вибрала їхні улюблені.

Подарунок у коробочці — не лише оригінально, але й по-справжньому святково.

— Я сама люблю дарувати в коробочках подарунки, і отримувати так теж загадково, — ділиться 40-річна Ольга. — Такий підхід у мистецтві дарувати подарунки сприймається яскравіше, та має гарний естетичний вигляд. Буває, що коробка більше подобається, ніж подарунок, до того ж, довго її використовуєш із різною метою.

У яких випадках краще дарувати подарунки у коробках?

— Я часто запаковую презенти, — відзначає 23-річна Катерина. — Коли подарунків кілька, коробка стає гарним рішенням. До того ж, є такі речі, які добре потім зберігати у коробках, наприклад, альбом для фотографій. Його ж потім краще зберігати запакованим. Я теж не викидаю, а в коробці зберігаю новорічні іграшки. А ще гарна нагода додатково подякувати людині за презент і згадати, що тобі вона подарувала.

Модною тенденцією є дарувати подарунок у кількох коробочках. Особливо такий обмін користуються популярністю серед закоханих у романтичний період стосунків.

— Мені коханий колись подарував велику коробку, — пригадала 20-річна Олеся. — Я гадки не мала, що він купив. Спочатку відкрила першу, а там ще одна, трохи менша. Інтерес зріс ще більше, коли побачила третю. Я навіть не підозрювала, що в такій великій коробці, знаходиться каблучка і таким чином чоловік мені освідчився і запропонував вийти за нього заміж. Звичайно, я ще досі зберігаю всі коробки.

Враховуючи, додаткові навантаження, які несуть подарункові коробки, вони мають бути не лише у магазинах, які спеціалізуються на подарунках, але й посудних, парфумерних та інших.

— Мені подобається, що у квіткових магазинах можна придбати коробки та сформувати композицію відповідно до нагоди свята, — розповідає 30-річний Олег. — Такі презенти мені часто стають у нагоді, коли гублюся, що дарувати. Беру квіткову композицію і конверт. До речі, безпрограшний варіант.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Корисні поради: Як зберегти любов і пристрасть!
Оптові закупівлі квітів: підказки для гуртових покупців
оформлення-букетів
Що можна подарувати дружині на 8 березня: ідеї подарунків
Що можна подарувати коханій дівчині на День народження від хлопця
Фотосесія як цікавий подарунок

Читайте у цій рубриці



Олімп військових інструментів: огляд товарів від Olvicom
Особливості iPhone Pro та Pro Max: кому вони підходять та що очікувати у 2024 році?
Користь Smart TV: переваги та особливості
Чому VPN Необхідна для Віддалених працівників?
Унікальна продукція бренду Chi для здоров’я та краси вашого волосся
Велосипеди Cannondale: у чому секрет їхньої популярності
FacebookTelegramViberWhatsAppX