Фахівці радять правильно обирати освітлення

Фахівці радять правильно обирати освітлення

Освітлення — одна з найголовніших складових при оформленні різноманітних приміщень чи відкритих просторів. Це те, що допомагає створити атмосферу та неабияк впливає на здоров’я людини та продуктивність її праці.

Правильно підібране освітлення — запорука успіху в бізнесі

— Здавалося б, освітлення — це останнє, на що хотіла звернути увагу при оформленні салону краси його власниця, — каже дизайнерка інтер’єрів Ліана. — Її салон надає косметичні послуги, також тут працюють майстри манікюру та перукарі. А це ті вид послуг, в яких таки важливі найменші деталі. Оскільки конкуренція наразі чимала, то клієнти завжди прискіпливо відносяться до виконаних робіт. Відтак, аби відвідувачі були задоволені, майстрам потрібно уважно виконувати свою роботу. Тому варто було потурбуватися про якісне освітлення робочих місць. Яскраве світло по центру та лампи над робочими столами — це не лише практично, а й стильно. Чудовий вибір якісних світлодіодних світильників за доступною ціною пропонує інтернет-магазин світла powerlux. Вони мають високу світловіддачу та, що не менш важливо, споживають мінімум електроенергії. При цьому, термін їх служби набагато вищий за звичайні лампочки. І ще одна важлива деталь: у такому освітленні відсутній ефект мерехтіння. А це означає, що очі майстрів не будуть втомлюватися.

Домівки потребують комфорту

Освітлення у будинках та квартирах — справа вкрай важлива. Тут джерела світла можна використовувати різноманітні. Втім, кожна кімната потребує індивідуального підходу. Все залежить від того, які функції вона буде виконувати. Відтак, спеціалісти радять не економити на елементах затишку — освітлювальних приборах, та користуватися продукцією достойної якості, зокрема, Powerlux. До слова, саме ця компанія пропонує сервісне та гарантійне обслуговування.

— Крім загального освітлення площі, наразі популярністю користується так зване зонування, — розповідає далі пані Ліана. — Отож, варто правильно підібрати колірну температуру. До прикладу, у вітальні точкове яскраве світло вмонтовують у ту частину, де розташований стіл для прийому гостей. Приглушене світло використовують в місці, де планується відпочинок: біля телевізора та в зоні біля каміна. Ідеальним варіантом я вважаю настінні світильники. Різні режими освітлення використовують і у спальні: тут теж має бути як яскраве світло, так і різні варіанти м’якого, аби можна було повноцінно відновитися після важкого робочого дня та навіть створити романтичну атмосферу. Для цього використовують декоративні світлодіодні світильники. Додаткового джерела світла обов’язково потребує кімната, яка передбачена для дитини. Особливо, якщо це школяр. Адже при сучасному навантаженні дитина більшість свого часу проводить за виконанням домашніх завдань. Відтак, у пригоді стає настільна лампа.

Освітлення вуличне — питання важливе

Особливу увагу наразі приділяють і вуличному освітленню. Тут повинні поєднуватися краса і комфорт.

— Вулиця — місце для втілення сміливих дизайнерських рішень, — продовжує далі співрозмовниця. — Наразі клієнти бажають, аби освітлення надворі не лише допомагало рухатися безпечну в темну пору доби, а й радувало око оригінальними формами та навіть дивувало сусідів чи перехожих. Відтак, крім різноманітних фасадних, паркових світильників, модно встановлювати різноманітні фігурки, як додаткове джерело світла. Особисто я, при виборі освітлення, довіряю лише перевіреним компаніям. Адже такі джерела світла повинні якісно працювати і в дощову, і в сонячну погоду, а також в жару та мороз. Також користуються неабиякою популярністю і світлодіодні стрічки. До слова, їх, та ще світлодіодні гірлянди дуже часто використовують магазини, кафе, ресторани, аби прикрасити свої вітрини чи вивіски на період свят.

Освітлення вуличне — питання важливе

Отож, дизайн освітлення — справа тонка. Тому варто йти в ногу з часом та довіряти спеціалістам у даній галузі.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Одноразовий душ: комфорт і гігієна в будь-якій ситуації
Комфорт малюка: ключ до глибокого сну та відмінного настрою
Люстри каскади: особливості використання
Роль подушки в забезпеченні якісного та здорового сну
Освітлення в житлових та робочих просторах: як обрати найкращі світильники та люстри
Як пошити подушку під шию власноруч

Читайте у цій рубриці



Найвідоміші американські бренди кросівок: що вибрати і як купити
Особливості алюмінієвих радіаторів у сучасних системах опалення
Платформа «Адвокат Народу»: зручний вибір та доступність юридичної консультації
Вибір ідеальних дверей: поради для квартири, приватного будинку та офісу
Професійна підтримка: роль центру психологічної допомоги в Києві
Як зрозуміти, який корм підходить вашому котику
FacebookTelegramViberWhatsAppX