Попереду 4 вихідні — куди себе подіти в Шепетівці?

Освітлення вуличне — питання важливе

Питання, яким перейматиметься більша частина населення міста Шепетівки у вихідні з нагоди Нового року. А це 4 дні — 29, 30, 31 грудня та 1 січня.

І так ми підготували кілька анонсованих заходів, що відбудуться у цей період в місті, та поряд.

29 грудня о 15:00 відбудуться свято на площі Тараса Шевченка «Зима крокує, свята дарує» та фестиваль «Європейська зима».

30 грудня — понеділок. Саме цей день можна присвятити прибиранню в оселі та написанню цілей на 2020 рік. Слушно і проаналізувати події року, що минає. Пригадати перемоги та поразки. Якщо ви когось образили, то перепросіть, аби не тягти цей тягар у новоліття. Якщо вже геть руки опускаються до корисних побутових справ та самоаналізу — сходіть у кінотеатр на пригодницький фільм.

31 грудня — цей день не може бути спокійним у жодному разі, оскільки підсвідомо кожен воліє завершити всі справи. В тому числі, до обіду нарізати миску салату олів’є та спекти основну страву. Та цей день є символічною крапкою, адже після неї ви почнете нове «речення» наступного року.

1 січня — звісно, що першу частину дня гріх не провалятися в ліжку. Вже в обід починайте чепуритися — знайдіть у власному гардеробі в’язаний светр з оленями чи сніжинками, червоний шарф чи будь-яку іншу новорічну одежину. Зателефонуйте друзям і гайда увечері у ярмаркове містечко на вулиці Островського.

З іншого боку, навіщо обмежувати себе одним містом — не забули, що цьогоріч в Судилкові відкрили готельно-ресторанний комплекс з боулінгом та тенісним кортом.

У разі, якщо до вас приїдуть гості з малечею їх слушно завести до ігрової кімнати (ТЦ «7Я») чи спеціального дитячого кафе («Халабуда»).

До того ж, спеціально до новорічних свят «Укрзалізниця» призначила ряд додаткових потягів, що дозволяє влаштувати собі одноденну подорож до Львова, Києва та інших великих міст країни.

Приємно, що вже цими вихідними — субота і неділя — синоптики обіцяють такий довгоочікуваний сніг та морозець. А якщо снігу випаде достатньо, то в Шепетівці гірка музею Миколи Островського кишітиме дітворою з санчатами і тарілками-льодянками. Лише б до новорічної ночі він не розтанув.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Як вибрати найкращі колонки на стелю для домашнього кінотеатру
Як вибрати солодкі новорічні бізнес-подарунки для компанії
На Шепетівщині новонароджене маля захисника стало першим у громаді
У Шепетівській лікарні в новому році першим на світ з’явився хлопчик
Як минула Новорічна ніч на Хмельниччині
Правоохоронці Шепетівщини взялися за продавців новорічних дерев

Читайте у цій рубриці



Олімп військових інструментів: огляд товарів від Olvicom
Особливості iPhone Pro та Pro Max: кому вони підходять та що очікувати у 2024 році?
Користь Smart TV: переваги та особливості
Чому VPN Необхідна для Віддалених працівників?
Унікальна продукція бренду Chi для здоров’я та краси вашого волосся
Велосипеди Cannondale: у чому секрет їхньої популярності
FacebookTelegramViberWhatsAppX