Парки та пуховики — у тренді та надовго

Модні парки та пуховики

У чоловічому гардеробі для осінньо-зимового періоду є обов’язкова наявність пуховика чи парки. Враховуючи сучасний темп життя, одяг має бути комфортним та практичним, доповнений деталями.

Як кажуть стилісти, взимку нема причин, щоб виглядати не стильно. До того ж, дизайнери визначили, яким моделям надати перевагу, — модні парки та пуховики можна переглянути, перейшовши на сайт.

— Сьогодні верхній чоловічий одяг можна підібрати у різних кольорах та довжини, — розповідає чоловічий іміджмейкер Емілія. — Своїм клієнтам раджу при виборі порахувати інвестиції, які вони роблять, купуючи зимовий одяг. Наприклад, візьмемо зимову чоловічу парку чи пуховик Reebok, який коштує понад 5 тисяч гривень і поділимо на 90 днів (це найменше скільки доведеться одягнути верхній одяг в осінньо-зимовий, а потім і весняний періоди), виходить 55 гривень. Діловий костюм, який чоловік одягає всього кілька разів протягом року, коштує майже 4 тисячі. Розумієте, як рахувати інвестиції в гардероб, коли визначаєте дорога річ чи дешева — залежить від того, скільки разів плануєте її одягати.

Модні кольори — синій, винний, хакі, сірий, відтінки червоного.

— Таке різнобарв’я дозволяє вибрати трендові речі у різних вікових категоріях, — додає іміджмейкер. — Оскільки найчастіше чоловіки взимку носять джинси, й верхній одяг не потрібно вибирати синього або чорного кольору. Сьогодні кольорова палітра широка, знаючи тренди, можна експериментувати.

Чоловіки віддають перевагу стилю кежуал та спортивному. А ще акцент робить якісне взуття.

— Взуття теж є важливим атрибутом чоловічого гардеробу, — додає Емілія. — Воно має бути теплим та комфортним. Варто враховувати, що взимку буває ожеледиця. Я радила б, окрім спортивного взуття, яке так полюбляють чоловіки, брати черевики з контрастною підошвою та шнурками. Таке взуття відмінно поєднується із паркою чи пуховиком, а також дуже стильно виглядає із светрами. Звичайно, чоловіки знову ж таки полюбляють чорний колір, але краще мати 2 пари взуття: для щоденного носіння — сині, чорні, коричневі; а на вихід та неформальних зустрічей добре взувати світлих кольорів (сірого, бежевого, синього) черевики.

Крапку завершеного образу додають деталі. Взимку — шарфи. Саме вони у холодну пору не лише зігріють, але й додадуть стильності.

Читайте також:

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Особливості зимового спецодягу: комфорт та безпека у холодну пору року
Військове взуття: поєднання захисту та зручності
Трендові моделі жіночих джинсів: що купити на розпродажі
Як поєднувати стилі? Короткий посібник для чоловіків
Зимові черевики на кожен день: як поєднувати взуття з повсякденним гардеробом
Майстерність вибору чоловічих черевиків: як підібрати ідеальну пару

Читайте у цій рубриці



Горні велосипеди Merida: вибір справжніх поціновувачів екстриму
Хвороби молочних зубів — які бувають?
Корисні поради: Як зберегти любов і пристрасть!
Хто може здійснювати рекламу в Інтернеті та як це працює
Створення спортивного газону: як вибрати насіння, де купити?
Які матеріали має мати майстер для перманентного макіяжу?
FacebookTelegramViberWhatsAppX