Ноутбук — не лише розвага, але й спосіб заробітку

Ноутбук не лише розвага, але й спосіб заробітку

У 21 столітті завдяки ноутбуку можна працювати із будь-якої точки на планеті. Для наших бабусь та мам, які звикли працювати з 08:00 до 17:00, це виглядає нереально. Але світ змінюється і види зайнятості теж. Популярності набуває віддалена робота. Як приклад, тисячі молодих мам у декретній відпустці вже займаються онлайн-діяльністю, подорожуючи світом із маленькими дітьми.

Для них комп’ютер стає робочим місцем, тому перше, що купують — техніку: ноутбук, фотоапарат, навушники тощо.

— Я погано розуміюся на техніці, але для мене важливо, щоб ноутбук не перегрівався, не підвисав, нормально тримала батарея, — саме так пояснила знайома, яка у Чорну п’ятницю придбала новий ноутбук у Ельдорадо (https://eldorado.ua/uk/notebooks/c1039096). — Вибирала бюджетний варіант — в межах 10 тисяч гривень.

Фрілансер Олена не любить працювати вдома, отримує задоволення від подорожей, але завжди бере із собою ноутбук, бо всі проєкти в ньому.

— Ноут завжди зі мною, тому вибирала легку модель, щоб не обтяжувала під час поїздок, — розповідає пані Олена. — Мій добре тримає зарядку, тому працюю навіть у потязі, чи в аеропорту.

Якщо панянки звертають увагу переважно на зовнішній вигляд, то чоловіки-професіонали вибирають більш виважено: вивчають технічні характеристики.

— При виборі звертав увагу на потужність відеокарти, щоб мав великий обсяг оперативної пам’яті і 4-ядерний процесор. За ноутбуком доводиться працювати тривалий час, тому також для мене важливий висока роздільна здатність екрана (як мінімум Full HD) і антиблікове його покриття, — пояснив свій вибір 35-річний Олег.

Сергій у магазині комп’ютерної техніки знайомиться із характеристиками різних моделей. Адже підбирає собі нову більш потужну модель.

— Мій «Самсунг» вже не тягне нормально, — розмірковує при виборі нового ноутбуку. — Мені подобається модель, яка вартує понад 20 тисяч гривень. — В неї нереально потужна відеокарта GeForce GTX 1660 Ti на 6 ГБ, яка дозволяє безперервно і безперебійно грати в усі ігри. Процесор Intel Core i5 9-го покоління забезпечить тривале користування без апгрейду. Клавіатура зручна з підсвічуванням, кліки безшумні, думаю, що й очі від екрану не втомлюватимуться. Так, це — мрія, а не ноутбук.

Паличкою-виручалочкою для майбутніх власників ноутбуків стають кредити або оплата частинами.

— Старий ноутбук виходив із ладу кілька разів, — розповіла Ольга. — Перший раз ремонт обійшовся понад півтори тисячі гривень. Майстер попередив, що в наступний раз ремонтувати вже не варто, а краще придбати новий. Після ремонту пропрацював два роки і накрився, як кажуть, у самий непідходящий момент. Звичайно, відразу віддати велику суму за ноутбук наша родина немає зараз змоги, тому вирішила купувати у кредит. Планувала під час розпродажу у Чорну п’ятницю, не встигла, поки прицінювалися, який брати. Думаю, що перед новорічними святами теж будуть акції, тоді й куплю.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Ігровий ноутбук та ноутбук з підсвіткою клавіатури
Найкращі Макбуки на початку 2024 року
Сили ППО Хмельниччини отримали важливе обладнання
Причини перегрівання батареї ноутбука
Выбираем сумки с отделением для ноутбука
На Хмельниччині жінка втратила 135000 гривень у гонитві за легкими грошима

Читайте у цій рубриці



Які особливості СПА-відпочинку в Карпатах?
Горні велосипеди Merida: вибір справжніх поціновувачів екстриму
Хвороби молочних зубів — які бувають?
Корисні поради: Як зберегти любов і пристрасть!
Хто може здійснювати рекламу в Інтернеті та як це працює
Створення спортивного газону: як вибрати насіння, де купити?
FacebookTelegramViberWhatsAppX