Новорічні заходи. Куди піти?

Новорічні заходи. Куди піти?

Нам усім потрібне Диво. І хоч прагматичність та несправедливість життя змушує думати, що чудес не буває, ми все ж таки, навіть у глибині душі, сподіваємось, що добра магія існує. А коли ж загадувати бажання як не на Новий рік? Саме цей період вважається енергетично найсильнішим та сприятливим для їхнього здійснення.

Навіть сама новорічна метушня вселяє віру у Диво: усюди горять ліхтарики та продаються ялинки, звучать такі знайомі але все ж приємні новорічні мелодії, по телевізору показують різдвяні кінострічки, які ми бачили вже десятки разів, але все одно дивимось їх знову. Бо це вже традиція.

Напередодні найголовнішого свята майже усі театральні діячі, зірки шоу-бізнесу та творчі колективи готуюсь свої вистави, шоу, концерти присвячені цій події. Розмаїття заходів настільки широке, що можна обрати дійсно ідеальне для себе та своїх близьких.

Ось лише невеличкий перелік таких подій.

Новий український театр у Києві підготував цікаві вистави для діток. Серед них ви знайдете «Зимову казку», «Новорічні пригоди Сніговика» або «Сніг відправляється у місто».

Також не оминули своєю увагою свято Нового року і митці Київського академічного лялькового театру. Тут ваші дітки зможуть подивитись такі казки у виконанні ляльок як «Морозко», «Різдвяна колискова», «Снігурчин концерт» та інші.

Навіть київський планетарій не зміг бути осторонь такого магічного дійства і створили цікаві повнокупольні шоу «Аліса в країні Нового року» та «Космічне різдво». Такі заходи підійдуть для відвідування усією родиною.

Уже десятий рік поспіль тисячі батьків та дітей відвідують Прем’єр палац готель, щоб подивитись неймовірне новорічне шоу. Тим паче, що окрім самого дійства там є аніматори, фотозони та майстри аквагриму, які зроблять ваше свято дійсно веселим та незабутнім. Цього року очікуйте на програму під назвою «Christmas dreams».

Для тих, хто полюбляє музику та концерти, радимо не пропустити Різдвяну історію з Тіною Кароль у Палаці Спорту. Також танцювальний новорічний марафон відбудеться у столичному клубі Atlas, де хедлайнером вечора виступатиме гурт Антитіла.

Придбати квитки на усі ці та багато інших подій ви можете на сайті квиткового оператора ТікетсБокс або просто перейшовши за посиланням: https://ticketsbox.com/ua/. І нехай Новий рік подарує вам справжню казку та здійснення заповітної мрії!

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Як вибрати солодкі новорічні бізнес-подарунки для компанії
На Шепетівщині новонароджене маля захисника стало першим у громаді
У Шепетівській лікарні в новому році першим на світ з’явився хлопчик
Як минула Новорічна ніч на Хмельниччині
Правоохоронці Шепетівщини взялися за продавців новорічних дерев
Порадуйте себе та близьких: топ-3 акційних передноворічних пропозицій

Читайте у цій рубриці



Як крауд-маркетинг формує сучасний трафік?
Як перейти з Android на iPhone?
Оптові закупівлі квітів: підказки для гуртових покупців
оформлення-букетів
Що потрібно знати про Омега-3
Таксі у місті Київ OPTI 579
FacebookTelegramViberWhatsAppX