Як безпечно та швидко прибрати помешкання?

Прибирання будинку

Літо — найкращий період для проведення генерального прибирання у будинку чи квартирі. Якщо театр починається із вішака, тоді прибирання починається із прання гардин.

— Допоки штори просохнуть, — встигну прибрати в квартирі, — ділиться 32-річна шепетівчанка Ірина. — Вже віддала у хімчистку килими, влітку їх не встеляю, чекаю до осені. Адже влітку майже щодня провожу вологе прибирання.

Звичайно, найкраще довірити прибирання фахівцям, які професійно цим займаються, таким як www.clean.dp.ua/uborka-doma. Вигоди очевидні: економія часу та гарантія якості.

— Я — прихильниця мінімалізму, — розповіла 34-річна Любов Горошко. — Все почалося із переїзду в іншу країну, коли потрібно було речі із трикімнатної квартири помістити у кілька валіз. Викинула та роздала все зайве, навіть не брала нічого із побутової техніки. Як з’ясувала, без багатьох речей легко можна обійтися. У мене просте правило — кожна річ має своє місце. Не втрачаю час, щоб знайти те, що потрібне. Хоча у мене маленька дитина, але іграшки ніколи не розкидані. До того ж, я прихильниця прибирання без застосування хімії.

Хоча асортимент побутової хімії пропонує щороку зростає, але переважно молоді мами використовують для прибирання ще бабусині засоби, наприклад, гірчицю чи лимонну кислоту.

— Придбала бамбукові серветки для миття посуду, — розповідає 27-річна Тетяна. — У мене маленька донька, тому в мене у пріоритеті, щоб безпечно для здоров’я. Щоразу відмовляюсь від використання хімічних засобів. Маю простий спосіб впоратися без хімії із пригорілим посудом. Підгорілу каструлю чи сковороду легко відчистить сіль — треба лише насипати на дно товстий шар, змочити водою, залишити на ніч, а вранці прокип’ятити.

Ще особливі вимоги до засобів для прибирання — використання гіпоалергенної побутової хімії.

— Засоби без фосфатів та інших шкідливих складових, — уточнила 57-річна Валентина. — Уникаю надлишкового використання побутової хімії, що містить хлор, аміак, фенол, формальдегід, ацетон ті інші препарати. У внука алергія, він хворобливо реагує на хімію. Використовую для прибирання лише перевірені засоби.

Жінкам не дуже подобається прибирання, якщо нема можливості скористатися послугами клінінгової компанії, під час наведення порядку для гарного настрою можна ввімкнути веселу музику.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Засоби гігієни, одяг та дрова: що купували жінки з Хмельниччини, які розпрощалися з грошима
Мило піна для рук: як вибрати якісний засіб?
Ефективні методи видалення плям та переваги українського засобу FreshGlow
Засоби гігієни та догляду за тілом: секрети ефективного догляду для чоловіків та жінок
Особливості застосування та характеристики сульфату амонію
Пылесосы Bosch: выбираем лучшее

Читайте у цій рубриці



Вибір бюджетного смартфона: як обрати ідеальний пристрій за доступною ціною
Як відбувається діагностування причин безпліддя
Переваги сушених фруктів: збереження поживних речовин та смаку
Чищення зубів
Холодильні вітрини та Холодильне Устаткування для Магазину: Забезпечення Якості та Презентації Продуктів
Значення та використання систем відеоспостереження у квартирі
FacebookTelegramViberWhatsAppX