Демонтаж покрівлі та реконструкція ангарів

Демонтаж покрівлі та реконструкція ангарів

Ця послуга в нашій компанії надається разом із виготовленням, комплектацією, транспортуванням і монтажем каркасних будівель, що швидко зводяться. Ми будуємо та ремонтуємо ангари з 2008 року, і серед наших клієнтів є виробничі, аграрні, транспортні, логістичні та інші підприємства. Зазначимо, що у компанії «Оскар Метал» на демонтаж покрівлі розцінки стабільні, а розраховуються залежно від обсягу трудових та матеріальних витрат на конкретну роботу. Також на нашому сайті ви можете замовити реконструкцію ангарів.

Цілком і частинами

І окремі елементи, і цілі будівлі, які зводяться за каркасною технологією, можуть бути швидко побудовані (по суті, зібрані), і так само швидко розібрані, наприклад, для перенесення на інше місце або для міжсезонного зберігання. У компанії «Оскар Метал» ви можете замовити демонтажні роботи зі старої покрівлі та інші послуги в галузі будівельних та ремонтних робіт за каркасною технологією:

  • Проєктування будівель.
  • Виготовлення каркасу, комплектація всіма елементами та деталями.
  • Транспортування комплекту на місце встановлення.
  • Монтаж та пусконалагоджувальні роботи.
  • Демонтаж із заміною окремих частин для реконструкції будівлі.
  • Ремонт чи реконструкція окремих елементів — покрівлі та даху, стіни, підлоги, стелі.

Практика компанії «Оскар Метал» показує, що в реальних умовах сервіс Монтаж демонтаж покрівлі каркасних будівель, у тому числі ангарів та боксів затребуваний часто.

Покрівельна специфіка

Відомо, що покрівельні роботи, чи то монтаж, ремонт чи реконструкція вимагають від будівельника особливої ​​кваліфікації, оскільки даний елемент будівлі працює в екстремальніших умовах, ніж, наприклад, стінове огородження, а для його встановлення необхідна спокійна погода, без опадів. З іншого боку, самі роботи виконуються в складних умовах, наприклад, при облаштуванні каркасних будівель — на висоті зазвичай від 3,5 до понад 20 метрів, залізобетонних та цегляних — нерідко понад 50 м.

Будьте певні — демонтаж даху, покрівлі, огороджувальних чи інших частин будівлі компанія «Оскар Метал» виконає якісно та за мінімальний термін. Все, що необхідно, наші фахівці виконають за будь-яких погодних умов, що допускаються нормативами, на будь-якій висоті і з кожним типом покрівельного матеріалу:

  • Жорстка покрівля на коньковому або односхилому даху.
  • Утеплений дах.
  • М’яка покрівля на плоскому даху.
  • М’яка покрівля з ухилом.

Установку та демонтаж м’якої покрівлі компанія «Оскар Метал» може виконати як із застосуванням найсучасніших мембран, так і традиційного руберойду. Немає обмежень і в жорстких матеріалах, що застосовуються на даху, у тому числі профільований настил, фальц-лист, шифер або металочерепиця.

Ремонт або реконструкція, якого вимагає утеплена покрівля із сендвіч-панелей, може бути виконаний із використанням і найсучасніших, і традиційних відносно недорогих матеріалів. Це, зокрема, готовий сендвіч зі спіненим полі-ізоціан-уратом (PIR за прийнятою в ЄС класифікацією); поліуретаном (PUR); мінеральною ватою (MF) або пінополістиролом (PS). Варіюючи типом утеплювача, ви можете заощадити на реконструкції даху близько 10 % загальних витрат, забезпечивши покрівлі той самий тривалий термін експлуатації.

Специфіка даху

Компанія «Оскар Метал» має солідний досвід і з таких робіт, як встановлення та демонтаж покрівлі з гнучкого матеріалу на різних типах даху. Тобто:

  • Похилий, у тому числі коньковий.
  • Плоский дах звичайної конструкції.
  • Плоский експлуатований, у тому числі складної конструкції.

Частина похилих дахів, що підлягають покриттю гнучким покрівельним матеріалом, може бути металевою. Більшість таких, як і практично всі плоскі дахи, виготовлені зазвичай з бетону зі спеціальною стяжкою, поверх якої і наплавляється або наклеюється покриття з руберойду або полімерної мембрани.

При виконанні середнього чи капітального ремонту компанія «Оскар Метал» виконає і демонтаж стяжки покрівлі, та її відновлення із заміною покрівельного матеріалу. Ми можемо забезпечити високу безпеку при роботах із матеріалом, що наплавляється, застосовуючи сучасні мембрани і руберойди, які прогріваються без факела, за допомогою будівельного фена, що подає гаряче повітря без полум’я.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



У громаді на Шепетівщині спростували чергову «типову» брехню
Знаряддя для домогосподарства: вибір і використання ефективних інструментів
Під час зйомок контенту для соцмереж загинула 16-річна дівчина
У водопровідному колодязі в Хмельницькому виявили неочікуване
Як відбувається демонтаж фабрик?
Завтра у значній частині Шепетівки не буде водопостачання

Читайте у цій рубриці



Олімп військових інструментів: огляд товарів від Olvicom
Особливості iPhone Pro та Pro Max: кому вони підходять та що очікувати у 2024 році?
Користь Smart TV: переваги та особливості
Чому VPN Необхідна для Віддалених працівників?
Унікальна продукція бренду Chi для здоров’я та краси вашого волосся
Велосипеди Cannondale: у чому секрет їхньої популярності
FacebookTelegramViberWhatsAppX