Кому потрібен адвокат із сімейного права

Кому потрібен адвокат із сімейного права

Сімейне право — це система правових норм, що регулюють сімейні відносини, які виникають через брак чи належності до сім’ї. Такі відносини можуть бути як немайновими, так і мати майновий характер. Це делікатна галузь права зі своєю специфікою та нюансами. Найкраще з цими питаннями впораються юристи https://ocsp.com.ua/, що спеціалізуються саме на сімейних справах.

У яких випадках варто звернутися до адвоката

Головним акцентом у сімейному праві є примирення сторін та зміцнення сімейних зв’язків. Саме завдяки справедливим правовим розв’язанням цих питань держава намагається вирішувати конфлікти, що виникають між близькими людьми. Аби інтереси кожної зі сторін були максимально захищені й працюють адвокати в цій галузі права. Консультації юриста допоможуть позитивно розв’язати питання, що пов’язані з сімейним правом у наступних напрямках:

  1. Справи, що стосуються шлюбу. Це і шлюбний договір, і його розірвання, і розлучення з наявністю неповнолітніх дітей, і без них. Також адвокат буде в пригоді коли йдеться про шлюб чи розлученні з іноземцем.
  2. Розділ майна. Мова йде, в першу чергу, про розділ майна в наслідок розірвання шлюбу. По-друге, юристи допоможуть з майном у цивільному шлюбі чи із встановленням факту спільного проживання.
  3. Майнові суперечки. До цього розділу відносяться такі питання: спільне користування житлом, реєстрація місця проживання та її скасування, оренда нерухомості тощо.
  4. Суперечки про дітей. З ким буде жити дитина після розлучення батьків, аліменти, позбавлення батьківських прав, оскарження батьківства, виїзд дитини за кордон — питання, які допоможуть владнати фахівці.
  5. Спадщина. Спеціалізовані адвокати допоможуть оскаржити заповіт, встановити факт родинних відносин, оформити спадщину тощо.
  6. Оформлення документів. Гарною ідеєю буде складання будь-яких юридичних документів за участі фахового юриста.

Переваги Одеського центру сімейного права

Компанія захищає інтереси своїх клієнтів по всій Україні й у сусідніх країнах. Центр має вузьку спеціалізацію на сімейному праві, завдяки чому посідає провідні позиції в галузі. головною перевагою є те, що адвокати центру не беруться за заздалегідь програшні справи, а ті за які взялися — доводять до найкращого результату для своїх клієнтів. Серед інших переваг слід зазначити наступні:

  • націленість на результат;
  • піклування про власну репутацію;
  • часткова оплата після позитивного рішення.
Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



У Шепетівці в консультативно-діагностичній поліклініці функціонує два ендокринологічні кабінети
Важливість юридичної допомоги військовим в Україні
Відповідальність за вимагання: Як довести вимагання грошей в Україні?
На Хмельниччині судитимуть адвоката і колишнього правоохоронця
Започаткування бізнесу в Нідерландах: кроки, переваги та поради
Навіщо наймати адвоката для представлення своїх інтересів у суді?

Читайте у цій рубриці



Як крауд-маркетинг формує сучасний трафік?
Як перейти з Android на iPhone?
Оптові закупівлі квітів: підказки для гуртових покупців
оформлення-букетів
Що потрібно знати про Омега-3
Таксі у місті Київ OPTI 579
FacebookTelegramViberWhatsAppX