Секрети правильного догляду за волоссям: як зупинити випадання та прискорити ріст?

Секрети правильного догляду за волоссям: як зупинити випадання та прискорити ріст?

Велика кількість волосся, що залишається на гребінці або в раковині після миття голови — серйозна проблема, яка вимагає всебічної уваги. І впоратися з нею допоможе виключно комплексний догляд, який діє відразу в кількох напрямках.

Вітаміни для росту волосся

Якщо випадання стає інтенсивним, потрібно оперативно вживати екстрені заходи. У цьому допоможуть якісні вітаміни для волосся https://zdravica.ua/dlja-zmicnennja-volossja-i-nigtiv, які містять усі необхідні корисні речовини, надходження яких благотворно позначиться на красі шевелюри. Краще вибрати багатокомпонентні комплекси — регулярний прийом допоможе у найкоротші терміни досягти наступних результатів:

  • скорочення обсягів випадання волосся;
  • зниження ламкості; відновлення структури; підвищення щільності;
  • інтенсивне зростання.

Щоб визначитися із вибором препаратів, варто звернути увагу на їхній склад, а також дозування активних речовин. Дію вітамінного комплексу можна оцінити через 1–2 тижні після початку прийому — не варто очікувати моментальної дії. Варто пам’ятати і про те, що лікарські препарати приймають курсами, тому важливо не переривати лікування навіть після того, як стан пасм візуально покращаться.

Як правильно доглядати волосся?

При правильному догляді будь-яке волосся можна оздоровити, а також зробити гладким і слухняним. Для цього потрібно дотримуватись кількох базових правил:

  • Миття волосся бажано проводити прохолодною водою, а не гарячою. Гаряча вода руйнує шар жирового прошарку, а холодна відновлює його.
  • Не варто мити пасма шампунем відразу після тривалого перебування на сонці або попадання на них прямих променів, це обмежує проникнення корисних речовин в цибулину.
  • Розчісувати й укладати волосся тільки після того, як воно ретельно просушене феном або повністю висушене природним шляхом, інакше через залишки вологи локони виглядатимуть недоглянутими, а укладання не триматиметься.

Щоб зупинити випадання і повернути локонам сяйво та гладкість, може знадобитися не тільки вживання збалансованого вітамінного комплексу, але й купівля спеціальної лікувальної серії шампунів і бальзамів, спрямованих на усунення наявних проблем (лупа, свербіж і подразнення або надмірна жирність шкіри голови).

Важливо придбати сертифіковану косметику для волосся — і в каталозі інтернет-аптеки «Здравица» представлений найширший вибір препаратів та засобів для піклування про красу пасм.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Унікальна продукція бренду Chi для здоров’я та краси вашого волосся
Цікаві факти про Dyson Supersonic, про які ви могли не знати
Що потрібно знати про Омега-3
Переваги BioRePeelCL3 (Біорепіл) пілінгу
Що таке добавки DIM?
Професійний догляд за шкірою з Comfort Zone: злиття науки та природи

Читайте у цій рубриці



Порівняльна характеристика пластикових та дерев’яних вікон
Інтернет-магазин одягу Блават
Міжнародні вантажоперевезення з компанією EA Logistic
Олімп військових інструментів: огляд товарів від Olvicom
Особливості iPhone Pro та Pro Max: кому вони підходять та що очікувати у 2024 році?
Користь Smart TV: переваги та особливості
FacebookTelegramViberWhatsAppX