Секрети правильного догляду за волоссям: як зупинити випадання та прискорити ріст?

Секрети правильного догляду за волоссям: як зупинити випадання та прискорити ріст?

Велика кількість волосся, що залишається на гребінці або в раковині після миття голови — серйозна проблема, яка вимагає всебічної уваги. І впоратися з нею допоможе виключно комплексний догляд, який діє відразу в кількох напрямках.

Вітаміни для росту волосся

Якщо випадання стає інтенсивним, потрібно оперативно вживати екстрені заходи. У цьому допоможуть якісні вітаміни для волосся https://zdravica.ua/dlja-zmicnennja-volossja-i-nigtiv, які містять усі необхідні корисні речовини, надходження яких благотворно позначиться на красі шевелюри. Краще вибрати багатокомпонентні комплекси — регулярний прийом допоможе у найкоротші терміни досягти наступних результатів:

  • скорочення обсягів випадання волосся;
  • зниження ламкості; відновлення структури; підвищення щільності;
  • інтенсивне зростання.

Щоб визначитися із вибором препаратів, варто звернути увагу на їхній склад, а також дозування активних речовин. Дію вітамінного комплексу можна оцінити через 1–2 тижні після початку прийому — не варто очікувати моментальної дії. Варто пам’ятати і про те, що лікарські препарати приймають курсами, тому важливо не переривати лікування навіть після того, як стан пасм візуально покращаться.

Як правильно доглядати волосся?

При правильному догляді будь-яке волосся можна оздоровити, а також зробити гладким і слухняним. Для цього потрібно дотримуватись кількох базових правил:

  • Миття волосся бажано проводити прохолодною водою, а не гарячою. Гаряча вода руйнує шар жирового прошарку, а холодна відновлює його.
  • Не варто мити пасма шампунем відразу після тривалого перебування на сонці або попадання на них прямих променів, це обмежує проникнення корисних речовин в цибулину.
  • Розчісувати й укладати волосся тільки після того, як воно ретельно просушене феном або повністю висушене природним шляхом, інакше через залишки вологи локони виглядатимуть недоглянутими, а укладання не триматиметься.

Щоб зупинити випадання і повернути локонам сяйво та гладкість, може знадобитися не тільки вживання збалансованого вітамінного комплексу, але й купівля спеціальної лікувальної серії шампунів і бальзамів, спрямованих на усунення наявних проблем (лупа, свербіж і подразнення або надмірна жирність шкіри голови).

Важливо придбати сертифіковану косметику для волосся — і в каталозі інтернет-аптеки «Здравица» представлений найширший вибір препаратів та засобів для піклування про красу пасм.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Що таке добавки DIM?
Професійний догляд за шкірою з Comfort Zone: злиття науки та природи
Корейська косметика: секрети краси та здоров’я
Омолодження шкіри за допомогою фракційних лазерів: сучасні технології та методики
Яка косметика підійде для чутливої шкіри обличчя
Секрети догляду за руками та ногами: як вибрати відповідні косметичні засоби

Читайте у цій рубриці



Вибір бюджетного смартфона: як обрати ідеальний пристрій за доступною ціною
Як відбувається діагностування причин безпліддя
Переваги сушених фруктів: збереження поживних речовин та смаку
Чищення зубів
Холодильні вітрини та Холодильне Устаткування для Магазину: Забезпечення Якості та Презентації Продуктів
Значення та використання систем відеоспостереження у квартирі
FacebookTelegramViberWhatsAppX