Індивідуальні заняття з тренером у Львові: умови та ціни

Індивідуальні заняття з тренером у Львові: умови та ціни

Якщо ви хочете привести своє тіло у форму, але сили волі вам бракує для того, щоб відвідувати регулярно заняття у залі або ж ви соромитеся ходити на колективні заняття разом з іншими відвідувачами, є дуже простий та ефективний вихід: записатися на індивідуальні заняття із тренером. Це не лише стимулюватиме вас приходити у зал регулярно, адже тренер вам про це нагадуватиме, а й допоможе почуватися більш впевнено й досягти більших результатів. Залишилося тільки знайти тренажерний зал у Львові, який би відповідав вашим вимогам, і тренера-професіонала, який зможе зрозуміти вас із пів слова. Читайте далі, щоб дізнатися, де знайти найкращий зал у Львові та які умови тренувань.

На що звернути уваги, вибираючи зал

  • Насамперед спортивний зал має бути розташований неподалік від вашого дому чи роботи, щоб дорога до нього не забирала багато часу — навряд чи вам захочеться займатися спортом після півгодинного чи й довшого стояння в заторах.
  • Наступним етапом має стати огляд самого тренажерного залу та роздягалки. Зрозуміло, що тут має бути багато різних тренажерів, досить місця, щоб одночасно могло тренуватися кілька людей, чисто та прибрано.
  • Не забувайте також про те, що ми живемо у цифрову епоху, тож сьогодні майже всі заклади мають свою сторінку у соцмережах або сайт, де можна дізнатися більше інформації про умови і тренерів, прочитати відгуки. Останнє, до речі, можна почитати і на різних сайтах, навіть просто ввівши назву залу в пошукову систему.

Як не прогадати, нарешті наважившись на зміни

Щоб досягти бажаного результату і закріпити його надовго, неважливо, прагнете ви скинути кілограми чи набрати м’язову масу, потрібно не просто займатися в залі, а правильно займатися, виконуючи вправи на тренажерах, які підходять під ваші цілі. Самостійно в цьому важко розібратися, тож найкращим рішенням буде обрати програму індивідуальних тренувань та консультацію щодо харчування. Зробити це можна в оздоровчому центрі «Три Стихії» у Львові.

Тут доступні найрізноманітніші індивідуальні програми, серед яких:

  • тренування в залі;
  • йога;
  • фітнес;
  • пілатес;
  • консультація щодо харчування;
  • складання програми харчування на місяць.

Крім того, в закладі працюють тренери і консультанти з багаторічним стажем, які швидко проаналізують стан вашого тіла і допоможуть зрозуміти, яких саме змін воно потребує. Ви будете здивовані, як уже після кількох візитів зміниться ваше самопочуття, настрій, навіть сон. А все завдяки тому, що тіло отримає потрібну йому активність і дозу навантажень. Приємним плюсом для інтровертів є те, що на пілатес, наприклад, можна записатися самій або з подругою, тож у залі, крім вас, нікого більше не буде.

Який вид активності ви б не обрали, ціни на них доступні, як при разових візитах, так і при купівлі абонемента.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Дівчата з Шепетівки здобули першість на фестивалі легкоатлетичного триборства
Юний боксер із Шепетівської ТГ став чемпіоном Всеукраїнського турніру з боксу
Танцюристи з Хмельниччини потрапили у півфінал чемпіонату світу Dutch Open Championship
Вигулюють та спарюють собак: на Шепетівщині спортмайданчики використовують не за призначенням
Чому важливо проводити тренування Кегеля?
Як організувати своє перше заняття у спортзалі

Читайте у цій рубриці



Професійна підтримка: роль центру психологічної допомоги в Києві
Як зрозуміти, який корм підходить вашому котику
Які види жировловлювачів підходять для ресторанів та кафе
Електро каміни: види та переваги
Технології мотоциклетної техніки
Ефективність бальнеологічного лікування у Трускавці
FacebookTelegramViberWhatsAppX