Що треба знати, обираючи обідній стіл на кухню

Що треба знати, обираючи обідній стіл на кухню

Обираючи обіднього стола на кухню, щоб не помилитися, важливо знати, на які моменти звертати увагу при його купівлі. Для початку визначтеся, якого розміру буде ваш стіл. На сайті https://woodlight.kh.ua/stolyi-mdd/ можна ознайомитися з кращими моделями.

Наприклад, якщо кухня невелика, то за столом мають розміститися щонайменше четверо осіб, при цьому він повинен гармонійно вписуватися в інтер’єр та залишати достатньо простору. Також важливо враховувати габарити меблів, які вже є у вашій кухні. Адже якщо стіл буде занадто великим, то він просто не поміститься.

Яким повинен бути стіл?

Вибирайте стіл з урахуванням того, що на нього доведеться ставити, окрім тарілок і столових приборів, блюда зі стравами. Наприклад, якщо кухня у вашому будинку не дуже велика, то краще відмовитися від розкішного обіднього столу.

Ось кілька слушних порад, які допоможуть вирішити ситуацію:

  1. В такому випадку вибирайте стіл-трансформер, за яким можна буде і поїсти, і пограти в настільні ігри.
  2. Урахуйте, щоб обідній стіл був досить стійким, так як на кухні він піддається великим навантаженням.
  3. Тому краще вибирати стіл з натурального дерева або з металевим каркасом.
  4. Ще один важливий момент — це матеріал виготовлення. Виробники пропонують столи зі скла, пластику, ДСП, металу, натурального дерева.

Скло — найдорожчий матеріал. Такий стіл виглядає стильно, але дуже крихкий і може розбитися при падінні. У тому випадку, якщо кухня простора, ви можете вибрати стіл більших габаритів. Лишиться тільки поміркувати, з яких матеріалів буде виготовлено його поверхню.

Це може бути скло, дерево, пластик, метал тощо. Під час вибору матеріалу, звісно не останню роль відіграє і вартість виробу. Оптимальними у співвідношенні ціна-якість стануть дерев’яні столи для кухні. Але вони також будуть і найважчими. До того ж, у догляді такі меблі є доволі вибагливими.

Ідеальний стіл на кухню

Не забудьте врахувати і те, що до обіднього столу вам доведеться придбати стільці або табурети. Залежно від того, який дизайн вашої кухні, обідній стіл має відповідати за стилем. Зараз популярністю користуються меблі з дерев’яними стільницями, покриті лаком. Вони дуже практичні. Такий стіл відмінно впишеться в будь-яку кухню.

Водночас, ви можете вибрати стіл з глянцевим або матовим покриттям поверхні. Матова стільниця виглядає більш сучасно, а глянцева — куди консервативніше, адже блищить і привертає увагу. При цьому важливо пам’ятати, що відстань між краями столу, поставленими по діагоналі, має бути не менше 120 см. Якщо ви плануєте приймати гостей, то краще вибрати прямокутний стіл, так як за круглим місця для всіх не вистачить.

І все-таки зупиніть свій вибір на дерев’яному столі для кухні, які нараховують чимало переваг: екологічно чисті, міцні, довговічні, мають високу термостійкість, стійкі до вологи.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Професійні м’ясорубки в Україні
Умные решения для маленьких квартир с мебелью IKEA
Кутовий диван: затишок та функціональність для вашого інтер’єру
Як правильно вибрати перукарське крісло для вашого салону
З яких матеріалів краще вибрати меблі для дому
Як вибрати практичну полицю для взуття

Читайте у цій рубриці



Олімп військових інструментів: огляд товарів від Olvicom
Особливості iPhone Pro та Pro Max: кому вони підходять та що очікувати у 2024 році?
Користь Smart TV: переваги та особливості
Чому VPN Необхідна для Віддалених працівників?
Унікальна продукція бренду Chi для здоров’я та краси вашого волосся
Велосипеди Cannondale: у чому секрет їхньої популярності
FacebookTelegramViberWhatsAppX