Славутським медикам так і не заплатили за лікування ковідних пацієнтів у квітні

Славутським медикам так і не заплатили за лікування ковідних пацієнтів у квітні

У Штабі з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій Славутської територіальної громади повідомили, що медикам міської лікарні за лікування коронавірусних хворих так і не виплатили коштів за квітень 2021-го. З цього приводу штаб написав звернення очільнику Уряду Денису Шмигалю та його копію адресовано голові Хмельницької ОДА Сергію Гамалію:

«Шановний Денисе Анатолійовичу! Звертаємось до вас з приводу надзвичайної ситуації щодо невиплати доплати за лікування коронавірусних хворих за квітень 2021 року працівникам комунального підприємства «Славутська міська лікарня ім. Ф. М. Михайлова» Славутської міської ради.

Медичні працівники вказаного закладу впродовж квітня місяця, не шкодуючи власного життя та здоров’я, надали допомогу близько 300-ам хворим на коронавірус. Майже всім їм була потрібна киснева підтримка. Разом з тим, на виконання державного завдання, на території лікувального закладу було розгорнуто мобільний шпиталь, який також обслуговували працівники комунального підприємства «Славутська міська лікарня ім. Ф. М. Михайлова».

Відтак, відмовити медичним працівникам у заробленій титанічною працею доплаті — є обурливим для жителів нашої громади, яка, в свою чергу, допомагала у забезпеченні функціонування мобільного шпиталю чим могла — продуктами харчування, засобами індивідуального захисту тощо.

Водночас, державним рішенням, комунальне підприємство «Славутська міська лікарня ім. Ф. М. Михайлова» Славутської міської ради з 01.06.2021 року визначено опорним закладом для надання допомоги коронавірусним хворим цілого регіону.

Яким же чином мотивувати людей до відповідальної роботи сьогодні, якщо вони розумітимуть, що завтра можуть не отримати чесно зароблених коштів?!

Так, наші медичні працівники, керуючись своєю совістю, гуманізмом та моральними цінностями надають допомогу попри всі негаразди, але усьому є межа — і держава також має дотримуватись своїх зобов’язань!

Враховуючи вищевказане, просимо Вашого невідкладного сприяння у вирішенні проблеми невиплати заробленої доплати працівникам комунального підприємств «Славутська міська лікарня ім. Ф. М. Михайлова» за квітень місяць 2021 року за надання допомоги коронавірусним хворим».

Раніше славутський штаб надіслав звернення до посадовців, позаяк медики Славутської лікарні на Великдень залишилися без зарплат.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



COVID та грип відступають. Що після них?
На Шепетівщині дідусь заявив у поліцію про насильство щодо онуки
У місті на Шепетівщині відкрили алею на честь загиблих на війні захисників
Мешканцю Славути заборонили наближатися до своєї матері
Малюкам у Славуті реабілітаційну допомогу надає ерготерапевт та фізичний терапевт
На Шепетівщині молодик під кайфом хотів «вирішити справу на місці»

Читайте у цій рубриці



COVID та грип відступають. Що після них?
На території України циркулюють 29 субваріантів COVID-19
У стаціонарі Шепетівської лікарні перебуває понад пів сотні хворих на грип і COVID-19
На Хмельниччині щотижня фіксують близько 3 летальних випадків через COVID-19, також є смерть внаслідок грипу
У чотирьох містах Шепетівського району зафіксовано перевищення епідпорогу
На Шепетівщині збільшилася кількість захворілих на ГРВІ та ковід
FacebookTelegramViberWhatsAppX