Чим закінчиться футбольний матч Грузія — Білорусь: прогноз

Чим закінчиться футбольний матч Грузія — Білорусь: прогноз

Цього разу перенесемося в 1/2 Плей-офф Кваліфікації Чемпіонату Європи з футболу та зробимо прогноз на матч Грузія — Білорусь, який заплановано на 8 жовтня 2020 року. Свій матч в відбірковий турнір ЕВРО-2020 команди зіграють о 19:00 (https://www.favorit.com.ua/uk/bets/).

Зустріч суперників пройде на стадіоні імені Бориса Пайчадзе в Тбілісі. Фани обох збірних вже передбачають цікаву гру та готуються вболівати за своїх фаворитів. Раніше команду зустрічалися кілька разів та виходила з гри з різними результатами. Хто ж отримає перемогу цього разу?!

Грузія

Тренером збірної став Володимир Вайсс. Стартовий склад команди буде відомий незадовго до початку матчу (приблизно за годину).

Останній місяць колектив діяв нестабільно, втратила багато очок. В рамках відбору до Чемпіонату Європи з футболу в Грузії була достатньо проста група: Гібралтар, Данія, Ірландія, Швейцарія. Так, середняків вистачало, але ТОП збірних не було. Та навіть з такої групи грузини вийти не змогли.

Грузія обіграла Гібралтар і на цьому досягнення хлопців закінчилися. За 8 матчів було лише 8 очок. Звичайно, в двух битвах з Гібралтаром Грузія виграла, також на своєму полі вдалося зіграти внічию з Данією та Ірландією. Одна та інша нічиї були з рахунком 0:0.

Важливість майбутньої гри надто велика. Грузинам треба будь-якою ціною забити гол суперникам, щоб надолужити втрачене. Члени команди налаштовані рішуче.

Білорусь

Тренером білоруської команди є Михаїл Мархель. Стартовий склад команди буде відомий незадовго до початку матчу. Перед грою колектив виглядає досить оптимістично, але також надто слабкий.

У Білорусі кваліфікаційна група була куди складніша, ніж у Грузії і шансів вийти з неї не було навіть теоретично. Крім Естонії та Північної Ірландії там були такі «монстри» як Німеччина і Нідерланди.

Втім, навіть прогнози на 3 місце Білорусі не виправдали себе. Білоруси з 4 очками змогли обіграти тільки Естонію, відставши від Північної Ірландії на 9 пунктів. Навіть вкрай слабких естонців збірна змогла обіграти тільки в одному поєдинку, звівши другий до нічиєї.

Незважаючи на Це, у Білорусі у майбутньому матчі набагато більше шансів виграти. Ігрова ідея у команди давно визначена і награна до автоматизму. Останні місяці стану втрати рівноваги не спостерігалося, очки білоруси набирала регулярно, якість гри демонструвала високу.

Прогноз на матч Грузія — Білорусь

З одного боку, краща поточна форма Білорусі і більша стійкість команди у грі дозволяє саме білорусів розглядати фаворитами і очікувати перемоги тільки від них.

З другого боку, Грузія може зібрати всі сили та спробувати проявити себе якнайкраще за весь останній місяць. Якщо подивитися на історію матчів грузинів, ця команда постійно падає і піднімається. Хоч 1 гол вона повинна забили супернику!

Важко знайти фаворита, краще звернути увагу на голи. Колективи самі по собі не надто сильні. Але матч дуже важливий і відповідальність велика. Що Білорусь, що Грузія в принципі слабо грають в атаці, але в такій важливій битві ймовірно будуть діяти зовсім інакше. Є всі шанси отримати нічию!

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



На Хмельниччині виявили нелегального мігранта
Громадянин білорусі після виходу з колонії на Хмельниччині планував створити злочинну групу
Євро 2024: відомі всі учасники фінального турніру
Ціни навесні: що подешевшає і подорожчає
Прогнози невтішні. Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай
Громадянка Білорусі втратила успадковане на Хмельниччині

Читайте у цій рубриці



Коштовні годинники, елітні авто та старі пожежні депо: цікаві лоти на держторгах
Як дізнатись, чи є ви потенційним отримувачем субсидії
Хто матиме право на відстрочку і «бронювання» – аналітики пояснюють закон про мобілізацію
Хмельницькобленерго закликає економити електроенергію у вечірні години
Переселенці на Хмельниччині та ще у двох областях можуть отримати гроші на оренду житла
70 тисяч гривень доплати для військових «на нулі»: ВРУ ухвалила постанову
FacebookTelegramViberWhatsAppX