До конкретних цілей – конкретними справами

До конкретних цілей – конкретними справами

Сьогодні, 3 жовтня, у м. Шепетівці відбувся форум політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ», під час якого представили кандидата на посаду Шепетівського міського голови Світлану Павлишину та команду з 33-х кандидатів на місцеві вибори-2020.

Лідер політичної партії Олекандр Герега особисто представив кандидатів на місцеві вибори-2020 на Шепетівщині та висловив свою підтримку Світлані Павлишиній, наголосивши, що майбутнє — за жінками.

До конкретних цілей – конкретними справами

«Чому потрібно підтримати Світлану Павлишину — щоб через 5 років сказали: «А ось у Шепетівці скільки ми зробили серйозних речей». І не показували лише Городок, а сказали: ось наш результат, ось наші зміни. Ми командою можемо і будемо допомагати. І ми вже це робимо! Саме Світлана Андріївна активно координувала роботу штабу з протидії COVID-19 на Хмельниччині і ми продовжуємо нашу роботу».

Свою підтримку Світлані Павлишиній висловив і голова депутатської фракції політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Хмельницької обласної ради Вадим Лозовий, підкресливши професіоналізм та досвід кандидатки у вирішенні життєво важливих питань для Хмельниччини.

«Сьогодні такий чудовий теплий день і я хочу, щоб це тепло завжди було у Шепетівці. Саме з Світланою Андріївною ми були і в «Нафтогазі», і були в в Кабміні і були у президента і що тільки не робили, щоб Шепетівка пройшла цей важкий опалювальний сезон. І саме Світлані Павлишиній вдалось вирішити це питання. Ви лише подивіться, скільки конкретних справ вже зроблено, а скільки ще буде!»

Світлана Павлишина, презентувавши свою стратегію розвитку, наголосила, що іде у мери Шепетівки з конкретною метою: зробити місто сучасним, комфортним та перспективним! На думку кандидатки, шепетівчанам вже і зараз потрібні дієві люди, які оперують досвідом та мають результати в роботі. Представляючи команду «За конкретні справи», Світлана Павлишина впевнена у своїх силах та можливостях втілити свій план соціально-економічного та культурного розвитку міста.

«Я хочу, щоб Шепетівка була містом щасливих людей! Давайте змінювати це місто разом!», — резюмувала кандидатка.

Захід відзначився і добрими справами. Завдяки роботі штабу з протидії COVID-19 на Хмельниччині, створеного за ініціативи Олександра і Галини Герег, сьогодні у Шепетівську ЦРЛ — ще один апарат ШВЛ. Це вже другий, який меценати презентували у медзаклад. Ці апарати є багатофункціональними, з їх допомогою здійснюється як інвазивна, так і неінвазивна вентиляція та проводиться киснева терапія, що є надважливим в умовах боротьби з коронавірусом.

До конкретних цілей – конкретними справами

Також команда «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» ініціювала проєкт капітального ремонту інфекційної лікарні у Шепетівці, щоб створити належні умови для пацієнтів. Адже, як показало сьогодення — це надзвичайно важливо в умовах боротьби з пандемією.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

2 коментарі до статті «До конкретних цілей – конкретними справами»

  1. Sveta Lukomskay коментує:

    Успіху та перемоги👏👏👏💯

  2. В коментує:

    Хтось зрозумів яка у кандидатки програма дій?


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Майстри влучного перфомансу зібрали друзів у Шепетівці
У Шепетівку з приємною місією завітала заступниця Міністра економіки України
У Шепетівці «Діти сонця» роздали жменьку доброти
Медики Шепетівки отримали сучасний реанімобіль
На Шепетівщині «Епіцентр Агро» привітав із 90-річчям орендодавицю
На день селища в Грицеві зібрали понад 43 тисячі гривень для ЗСУ

Читайте у цій рубриці



Вплив телебачення на суспільство
Експерти прокоментували ініціативу Кабміну щодо ліквідації КРАІЛ
Уряд розширив напрями підтримки для фермерських господарств
З якими хворобами звільняють від мобілізації — повний перелік
Поняття «обмежено придатний» більше не буде, а тим, хто його має, доведеться повторно пройти ВЛК
КРАІЛ готуються ліквідувати: яких змін чекати
FacebookTelegramViberWhatsAppX