Укрпошта здійснюватиме безкоштовну доставку освячених пасок

Укрпошта здійснюватиме безкоштовну доставку освячених пасок

Цього року українці відзначатимуть найголовніше християнське свято Воскресіння Христового в умовах карантину, коли заборонені всі масові релігійні святкування. Одним із традицій Великодня є випікання пасок. Аби громадяни в цей час перебували на самоізоляції та залишалися вдома, Укрпошта доставлятиме паски, а випікатиме та пакуватиме їх найбільший столичний виробник хлібобулочних і кондитерських виробів «КиївХліб» із дотриманням всіх необхідних санітарних умов та в герметичній упаковці. Окремо буде організовано освячення, аби кожен бажаючий міг отримати паску, окроплену свяченою водою, за доступною ціною. Про це йдеться на сайті Укрпошти.

Під час карантинних обмежень, багато рестораторів опанували сервіс доставки їжі додому. Так, ресторан Prynada, започаткувавши власне міні-виробництво, здійснює доставку полуфабрикатів. У меню є пельмені, голубці, млинці, супові нобори, десерти тощо. Замовлення можна оформити онлайн.

— Великдень — це головне свято року для кожного християнина. Одним із символів та обов’язкових атрибутів якого є паска. Зараз у нас жорсткі умови карантину, поруч часто немає родини, а для багатьох важко дістатися до магазину в умовах, коли не працює транспорт. Та свято має бути святом, і Укрпошта прагне спростити підготовку до нього. Ми доставимо українцям паски, які випікатимуть наші постійні перевірені партнери з дотриманням усіх санітарних норм. Сама доставка буде безкоштовною. Зустріньте Великдень вдома, а Укрпошта потурбується, щоб у вас вдома все було для свята, — сказав генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Укрпошта приймає замовлення на безкоштовну доставку великоднього хліба через сайт компанії або через контакт-центр 0-800-300-545, а листоноші чи кур’єри принесуть його додому. Паски вагою 450 г — за 50 грн або 300 г — за 30 грн можна замовити з післяплатою. Доставка буде здійснюватися з 13 по 17 квітня в залежності від дати замовлення та населеного пункту.

Благодійним фондам, громадським організаціям чи приватним благодійникам, які бажають замовити велику партію (від 1000 штук) для тих, хто не має змоги придбати сам, варто звернутися із запитом на ukrposhta@ukrposhta.ua до 12 квітня включно.

Також Укрпошта пропонує ще низку послуг та сервісів, які можна отримати, не виходячи з дому, просто познайомившись з листоношею, яка обслуговує ваш будинок. Для цього можна заповнити коротку онлайн-форму bit.ly/lystonosha або зателефонувати до Контакт-центру 0 800 300 545 та набрати цифру 9.

Користувачі інтернету можуть скористатися основними послугами через смартфон чи комп’ютер на сайті компанії чи у мобільному застосунку.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Місцеві суди на Хмельниччині боргують Укрпошті чималі гроші: що тепер буде
«І буде весна!»: На Хмельниччині погасили нову поштову марку
У сусідній із Хмельниччиною області скажений кріль вкусив жінку і помер
Заклади освіти Шепетівської ТГ переходять на дистанційне навчання
Мешканців Судилківської громади просять встановити таблички з вказівниками біля своїх домогосподарств
Експрацівницю пошти з Хмельниччини, яка крала гроші, призначені для пенсій, відправили за ґрати

Читайте у цій рубриці



За несплату аліментів — мобілізація: не стануть винятком і багатодітні батьки
Коштовні годинники, елітні авто та старі пожежні депо: цікаві лоти на держторгах
Як дізнатись, чи є ви потенційним отримувачем субсидії
Хто матиме право на відстрочку і «бронювання» – аналітики пояснюють закон про мобілізацію
Хмельницькобленерго закликає економити електроенергію у вечірні години
Переселенці на Хмельниччині та ще у двох областях можуть отримати гроші на оренду житла
FacebookTelegramViberWhatsAppX