Як доглядати за кедами. Прості правила

Як доглядати за кедами. Прості правила

Кожне взуття потребує особливої ​​уваги до себе. Важливо не тільки одноразово очищати свої кеди, але і перед кожним виходом з дому. Але сьогодні ми з Вами обговоримо комплексний догляд за улюбленою парою.

Найчастіше проблема виникає саме з білим взуттям. Існує кілька способів очищення: в пральній машині або вручну. Якщо ми говоримо про машинне прання, насамперед необхідно перевірити кеди на наявність каменів і бруду. Обов’язково використовуйте спеціальний мішок для прання, а також витягніть шнурки. Перед початком прання виберіть максимально щадний режим, з полосканням, але без віджиму, або режим спортивного взуття. Температура не повинна перевищувати 40 градусів. Але варто пам’ятати про те, що очищення в машинці може з часом пошкодити Ваше взуття. Також зверніть увагу на те, що не можна разом очищати білі і кольорові кеди.

Експерти hypesneakersshop радять очищати кеди вручну. Для цього потрібно змішати порошок або рідкий засіб з невеликою кількістю води. У випадку з білим взуттям може підійти і звичайна зубна паста, бажано без кольорових вкраплень. Перед початком процедури слід очистити сильне забруднення взуттєвою щіткою. Після цього замочіть взуття в тазику з додаванням очищувальних засобів. Після цього, слід нанести ще раз приготовлену суміш на верх взуття і ретельно прополоскати взуття. Процес сушіння повинен відбуватися природним способом під променями сонця. Існують також спеціальні засоби, які здатні допомогти в догляді за кедами. У цей комплект входить розчин, щітка і ганчірка з мікрофібри.

Як доглядати за кедами. Прості правила

Варто також відзначити, що варто купувати для повсякденного носіння кілька пар. Це потрібно для більш кращого збереження вашого взуття. Перед початком використання кед скористайтеся спеціальними захисними засобами, які сприяють захисту матеріалу в подальшому. Треба акуратно ставитись до свого взуття, намагайтеся підтримувати його в гарному стані. Намагайтеся якомога частіше протирати кеди перед виходом на вулицю.

З огляду на все вищезазначене, насправді догляд за кросівками та кедами, це не щось надскладне і болісне. Процедура займаємо кілька хвилин вашого часу. При цьому за допомогою перерахованих способів очищення, Ви зможете домогтися ідеального зовнішнього вигляду ваших улюблених снікерів.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Унікальна продукція бренду Chi для здоров’я та краси вашого волосся
Цікаві факти про Dyson Supersonic, про які ви могли не знати
Чоловічі кросівки Skechers: ідеальний вибір для активного життя
Переваги BioRePeelCL3 (Біорепіл) пілінгу
Матеріали для дитячого взуття
Элегантность и комфорт: женская спортивная обувь PUMA

Читайте у цій рубриці



За несплату аліментів — мобілізація: не стануть винятком і багатодітні батьки
Коштовні годинники, елітні авто та старі пожежні депо: цікаві лоти на держторгах
Як дізнатись, чи є ви потенційним отримувачем субсидії
Хто матиме право на відстрочку і «бронювання» – аналітики пояснюють закон про мобілізацію
Хмельницькобленерго закликає економити електроенергію у вечірні години
Переселенці на Хмельниччині та ще у двох областях можуть отримати гроші на оренду житла
FacebookTelegramViberWhatsAppX