Кому пропонували зарплати понад 75 000 гривень у жовтні?

Кому пропонували зарплати понад 75 000 гривень у жовтні?

Щастя, звичайно, не у грошах. Проте, якими б цікавими не були задачі, а колектив — молодим та дружнім, якщо робота не приносить гідної зарплати, навряд чи ви там довго затримаєтесь. Питання розміру заробітної плати найбільш важливе при виборі роботи та роботодавця. Команда рекрутингової компанії hh.ua підготувала ТОП-5 вакансій жовтня. У цих пропозиціях роботодавці обіцяли зарплату від 75 000 гривень.

  1. Старший клінічний науковий співробітник
    Доктора та кандидати медичних наук у жовтні могли претендувати на посаду старшого клінічного наукового співробітника та зарплату від 75 000 гривень. У його функції, головним чином, мав входити моніторинг дослідницьких центрів, сприяння навчанню молодших спеціалістів з клінічних досліджень, виконання функцій проектного менеджера тощо.
  2. Пілот вертольоту
    Такому спеціалісту пропонували зарплату у розмірі від 150 000 гривень. А от вимагали — наявність вищої або середньої спеціальної освіти за льотною спеціальністю, ліцензію пілота цивільної авіації, володіння англійською мовою — IELTS (general English) 5.0 і вище, наявність певного стажу та кількості годин нальоту (загального, в якості КПС, за приладами та вночі).
  3. Java Developer
    До 100 000 гривень, навчання за рахунок компанії, курси англійської та іспанської мов, потужні ноутбуки і великі монітори в комфортному, затишному офісі, компенсацію занять спортом обіцяли за розробку клієнт-серверних додатків на Java та участь у проектах по впровадженню рішень для електронної комерції та маркетингу. Ідеальний кандидат на цю посаду повинен мати досвід від 1 до 3 роки, володіти Java SE, Spring Framework, розуміти принципи об’єктно-орієнтованого проектування, знати та вміти застосовувати патерни проектування, мати досвід роботи з веб-сервісами.
  4. Голова департаменту ризиків
    Ви відмінно володієте англійською мовою, умієте вибудовувати роботу як з «нуля» та модернізувати існуючі процеси, знаєте сучасні методи обробки даних, технологічні інструменти і рішення, розумієте сучасні рішення в кредитному скорингу, умієте самостійно обробляти великий обсяг даних та маєте вищу освіту (математичну, фінансово-математичну, програмування)? Тоді в жовтні ви могли претендувати за зарплату 110 000 гривень. А у ваші обов’язки входило б керівництво підрозділом ризиків та аналізу, координація процесів збору, зберігання і обробки даних для подальшого аналізу ризиків, розробка, впровадження та супровід політики управління кредитними ризиками тощо.
  5. Фінансовий директор
    До 200 000 гривень були готові платити спеціалісту, який буде координувати і контролювати облікову політику групи компаній, вибудовувати фінансову структуру в стартапі (в т.ч. IT), оцінювати інвестиційні проекти, займатись податковим плануванням, будувати службу внутрішнього аудиту.
Так, деякі компанії влаштовують для своїх співробітників корпоративні курси англійської мови. До того ж зарплати в таких фірмах — одні з найбільших. Провідний центр корпоративного навчання англійської мови Busines English Academy — стане для вас надійним провідником у англомовний світ. На сайті центру ви зможете детальніше ознайомитися з програмами курсів, узкопрофільними напрямками, а також, оформити заявку на отримання фахової консультації.

Нагадаємо, у Шепетівці середня заробітна плата серед найвищих в Хмельницькій області.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



У Нетішині не знайшлося претендентів на посаду у виконкомі: термін подачі заяв продовжили
Хмельницька область на Jooble: тенденції відновлення та популярні вакансії
Із 1 січня скоротять кількість вакансій державної служби майже на 20 тисяч
Зростуть на третину. Урядовці прогнозують збільшення зарплат українців у найближчі роки
Що пропонує ринок праці Хмельниччини безробітнім
На Хмельниччині шукають рибоохоронців

Читайте у цій рубриці



За несплату аліментів — мобілізація: не стануть винятком і багатодітні батьки
Коштовні годинники, елітні авто та старі пожежні депо: цікаві лоти на держторгах
Як дізнатись, чи є ви потенційним отримувачем субсидії
Хто матиме право на відстрочку і «бронювання» – аналітики пояснюють закон про мобілізацію
Хмельницькобленерго закликає економити електроенергію у вечірні години
Переселенці на Хмельниччині та ще у двох областях можуть отримати гроші на оренду житла
FacebookTelegramViberWhatsAppX