У 80 років шепетівчанин Євген Талашев і досі працює на ремзаводі

У 80 років шепетівчанин Євген Талашев і досі працює на ремзаводі

30 серпня 2019 р. святкує свій 80-річний ювілей провідний інженер-технолог технічного відділу ДП «Шепетівський ремонтний завод» Талашев Євген Гнатович. Пів століття свого життя та наполегливої праці він присвятив рідному підприємству.

Життя ніколи не було легким. Війна забрала батька і дитинство. Щоб вижити у голодні повоєнні роки, уся сім’я мусила багато і важко працювати. Роботи не боявся ніколи.

Закінчивши у 1956 р. Шепетівську середню школу № 2, працював електромонтером 3-го розряду паровозного депо станції Шепетівка. З 1958 по 1961 р. строкова служба в армії, був сержантом-оператором приладу управління артилерійським зенітним вогнем ПУА30-6 100-мм зенітних гармат.

Після демобілізації повернувся у Шепетівку, з 1961 р. по 1964 р. працював електромеханіком 4-го розряду в/ч 28318. У 1964 р. Євген вступив до Київського технологічного інституту легкої промисловості, у 1969 р. отримав диплом інженера-механіка. З червня 1969 р. по березень 1970 р. був майстром котельні Шепетівського тарного комбінату. З 30 квітня 1970 р. Євген Гнатович — інженер-технолог технічного відділу в/ч 28318 ДП “Шепетівський ремонтний завод”

За ці роки він розробив тисячі технологічних документів, вирішив десятки тисяч виробничих питань. І продовжує цим займатися до сьогоднішнього дня. Євген Гнатович також брав активну участь у створенні архітектурних проектів: розробляв проекти металоконструкцій для будівництва усім відомих у рідному місті об’єктів, таких як музей М. Островського, автовокзал, будинок культури, меморіальний комплекс «Вічний вогонь», а також двох житлових будинків, компресорної станції та трьох свердловин для водопостачання на території заводу. Євген Гнатович багато років був членом комісії з раціоналізаторської роботи та вносив свої власні рацпропозиції.

Важко повірити, що цьому енергійному чоловіку — вісімдесят. Бути завжди у формі йому допоможе почуття гумору, оптимізм, здоровий спосіб життя та заняття спортом. Багато років він є незмінним головою спорткомітету заводу, організатором та суддею щорічних спортивних змагань.

До 75 років він двічі на тиждень грав у футбол, тренував створену ним дитячу дворову футбольну команду (футболісти називають його Шеф). Кожен ранок він і досі починає з фіззарядки та обливання холодною водою.

Не раз брав участь Євген Гнатович і у аматорських концертах в клубі заводу. Найкраще йому вдаються комедійні ролі. А ще він має гарний голос і радує співом за святковим столом своїх колег та рідних. Дуже любить тварин, завжди їх підгодовує.

Надихає Євгена Гнатовича до активного життя і його сім’я — дружина Віра, дочка Марина, син Володимир, онуки Женя (на честь діда) та Максим.

Колеги по роботі знають Талашева як дуже добру, щиру та чуйну людину, завжди готову допомогти, вислухати, поділитися своїм багаторічним досвідом.

Увесь колектив Шепетівського ремонтного заводу щиро вітає Євгена Гнатовича з 80-річчям та бажає йому і надалі залишатися молодим душею, продовжувати працювати, бажає натхнення у його непростій та дуже відповідальній роботі, та найголовніше — міцного здоров’я йому та його рідним, активного довголіття, достатку та сімейного затишку.

З ювілеєм Вас, шановний Євгене Гнатовичу! Многая літа!

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Все починалося із драмгуртка: на Шепетівщині «Птах» відзначив два ювілеї
В щирості та любові до найрідніших людей і криється секрет довголіття: на Шепетівщині вітали 90-річного ювіляра
90-річний ювілей відзначила жителька Грицівської громади, яка 30 років присвятила медицині
Мешканка Шепетівщини відзначила поважний ювілей
Мешканка Ізяслава відзначила 100-річний ювілей
Шепетівщину відвідав командувач Повітряних Сил генерал-лейтенант Микола Олещук

Читайте у цій рубриці



Вплив телебачення на суспільство
Експерти прокоментували ініціативу Кабміну щодо ліквідації КРАІЛ
Уряд розширив напрями підтримки для фермерських господарств
З якими хворобами звільняють від мобілізації — повний перелік
Поняття «обмежено придатний» більше не буде, а тим, хто його має, доведеться повторно пройти ВЛК
КРАІЛ готуються ліквідувати: яких змін чекати
FacebookTelegramViberWhatsAppX