Чому я довіряю майбутнє свого округу Олексієві Жмеренецькому?

Чому я довіряю майбутнє свого округу Олексієві Жмеренецькому?

Я подорожую світом уже три роки: від Європи до Африки та Азії. Живу в Шепетівці, проте, знаходжу цікаві проекти по всьому світу, що дозволяють мені безкоштовно вивчати неймовірні куточки нашої планети. Люди думають, що для того, аби подорожувати, потрібно багато грошей. А, насправді, ви маєте просто сумлінно досягати своїх цілей.

У моїх друзів — чудової пари Олексія Жмеренецького та Анни Островської, вдома висів плакат, на якому було написано: «Просто зроби це». Певно, ця фраза й надихнула мене на подорожі та на роботу віддаленого журналіста.

А Олексія Жмеренецького вона надихнула на те, щоб змінювати нашу з вами країну. Якщо нам щось не подобається і ми хочемо змін, то хто зробить це за нас? Нарешті, молодь розуміє це і готова брати відповідальність за своє майбутнє.

Я знайома з Олексієм уже близько 5 років та цікавлюсь його проектами розвитку України. Якщо б мене запитали й кілька років тому, хто ж може бути гідним політиком, я без вагань назвала б його ім’я. Зараз обґрунтую чому.

По-перше, Олексій Жмеренецький не боїться говорити, висловлювати свою позицію з усіх ключових питань і боротися за справедливість. Якщо дивитися його ефіри на телебаченні, ви здивуєтесь, як прямо та гостро він торкається питання бідності українців та нездатності влади робити кроки до змін. В обличчя топовим політикам він вказує на конкретні цифри та факти, до яких призвели їхні дії чи бездіяльність за роки незалежної України. І бачили б ви, як вони змінюють вираз обличчя у відповідь на такі сміливі висловлювання.

По-друге, він любить Україну і вважає, що вона може стати комфортною країною для нас усіх. Саме тому Олексій не виїжджав у пошуках кращого життя, а намагався зробити його тут, на Батьківщині. Власне цього хочемо всі ми, молодь України, — жити і мати змогу працювати, розвивати власний бізнес, реалізовувати проекти. І жити не за кордоном, а жити без кордонів. Коли нас не тримає у заручниках фінансова неспроможність, кредити чи слабкий український паспорт.

По-третє, він — багатогранна та обізнана особистість, ви маєте поспілкуватися з ним, аби одразу зрозуміти, наскільки освіченою людиною є Олексій Жмеренецький. Я впевнена, що він, дійсно, може проаналізувати будь-який закон та проголосувати за нього свідомо, а не за принципом: «Усі голосують, то й я проголосую».

По-четверте, він, справді, щиро переймається проблемами людей та прагне вирішити їх. Тільки уявіть собі, скільки моральної сили потрібно мати, аби погодитися на такий політичний крок для успішної молодої людини. Коли слово «політик» таке чорне і несе в собі лише асоціації з тяжким минулим. З однієї сторони, ти хочеш змінювати країну та робити все, щоб життя тут ставало кращим, а з іншої — очікуєш тонни бруду від стількох людей навколо. Ви б на таке зважилися? А Олексій зробив цей крок, ще й пішов, погодьтеся, у доволі складний округ.

Наш регіон називають таким економічним терміном як «депресивний», тож для того, щоб вийти з цієї депресії, потрібне серйозне лікування. І ми, молодь, справді віримо в те, що такі сміливі та освічені люди, як Олексій Жмеренецький — це своєрідні лікарі. Зі своїми глибокими знаннями та досвідом, помноженим на молодість та енергію, вони знайдуть слабкі місця нашої державної системи та врешті вилікують їх.

Зараз потрібно докласти зусиль, аби було прийняте нове законодавство, яке захищатиме кожного українця та дозволить нам впливати на владу, контролювати будь-які дії наших слуг-депутатів, адже вони такими є, чи не так? І разом ми змінимо Україну.

Підтримаймо майбутнє галочкою біля 2 номеру на бюлетені.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

4 коментарі до статті «Чому я довіряю майбутнє свого округу Олексієві Жмеренецькому?»

  1. Oleksii Shuliakov коментує:

    Я вибачаюсь, а хто автор? Не впізнаю по фото

  2. Тамара Петрук коментує:

    у нас є свій кандидат. це.мер Славути Сидор.

  3. Ахренеть …. Бля …. він подорожує …. хлопці подорожують Донбасом , люди збирають волонтьорку , А ” Слуга ” наш покірний подорожує світом … Немає просто слів ……

  4. Надія Бадюк коментує:

    Аху……. Достали.У нас є гідний кандидат…Роман Мацола.На якого є надія.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Новий очільник ХАС починав кар’єру в Шепетівці
У Шепетівському фаховому коледжі ПДАТУ обирали директора
Служитимуть всі. Яким буде новий закон про мобілізацію?
У Шепетівці краянам вручали подяки і грамоти Верховної Ради України
Компенсації за вже зроблені ремонти: розширення можливостей єВідновлення
Нардеп Олексій Жмеренецький завітав у Шепетівку з важливою місією

Читайте у цій рубриці



Коштовні годинники, елітні авто та старі пожежні депо: цікаві лоти на держторгах
Як дізнатись, чи є ви потенційним отримувачем субсидії
Хто матиме право на відстрочку і «бронювання» – аналітики пояснюють закон про мобілізацію
Хмельницькобленерго закликає економити електроенергію у вечірні години
Переселенці на Хмельниччині та ще у двох областях можуть отримати гроші на оренду житла
70 тисяч гривень доплати для військових «на нулі»: ВРУ ухвалила постанову
FacebookTelegramViberWhatsAppX