У Шепетівці безпритульні собаки атакують на зупинці

У Шепетівці безпритульні собаки атакують на зупинці

Поблизу зупинки в районі 2-ї школи, що у Шепетівці, близько 13-ї години «рій» собак оточив містян, переважно дітей, що чекали на маршрутку. 11 собак наводили жах на школярів молодших класів.

У Шепетівці безпритульні собаки атакують на зупинці

Якби собаки поводилися «по-товариськи», то нехай би склали компанію, але вони поводилися агресивно: гучно гавкали та кидалися на автомобілі.

У Шепетівці безпритульні собаки атакують на зупинці

Кілька дітей, що чекали на свою маршрутку, були спокійні, але для безпеки все таки притримувалися дорослих, аби у випадку чого могли відігнати агресивних хвостатих.

— Не боїтеся, що покусають? — питає моя колега в школярів.

— Ні, хочемо пригостити їх соломкою, — кажуть діти.

У Шепетівці безпритульні собаки атакують на зупинці

— Не раджу вам цього робити, бо пес може вкусити, — зробив зауваження хтось із дорослих на зупинці.

Але це не перший випадок, коли зграя собак атакує в цьому районі. На минулому тижні, 15 січня, неподалік нашої редакції та ж сама «компанія» хвостатих атакувала чоловіка та жіночку, яка хотіла їм кинути щось смачненьке. Вочевидь, собакам на всіх не вистачило смаколика, то вони на знак «подяки» накинулися на добродійку, а вона почала відбиватися від них торбинкою. Чоловік виявився ще сміливішим, аби відігнати псів, зімітував, що піднімає щось з землі, щоб жбурнути у нападників.

— Нині в них якийсь період агресії, я спеціально ношу з собою газовий балончик, на всяк випадок, — розповіла моя колега Любов.

До речі, того дня, я не наважилася з роботи йти додому пішки, бо ті улюбленці наших місцевих зоозахисників так переконливо гавкали, що я змушена була викликати таксі… Хоча було велике бажання набрати любителів тварин, аби безпечно провели мене додому.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


44 коментарі до статті «У Шепетівці безпритульні собаки атакують на зупинці»

  1. Yurii Pihol коментує:

    Іііііі ! Що ж робити ????

  2. Yurii Pihol коментує:

    Владо де ж ти ???

  3. Katerina Marzec коментує:

    ЖАХ!!!

  4. Елена Солнечная коментує:

    Ви хоч самi читаете, що пишете?! Спочатку пишете “Вони наводили жах на дiтей”, а потiм що “дiти хотiли пригостити собак соломкою”. Ви ж самi собi суперечите. Бажання пригостити тварин, як раз говорить про вiдсутнiсть у даних дiтей страху перед тваринами. I лише дорослi залякували дiтей, що тварини можуть покусати. До того ж собаки гавкали на авто, а не на дiтей – це теж саме ви вказуете.

    • Ірина Погребняк коментує:

      Пані Сонячна, а давайте ви не будете зараз мені, як автору публікації ставити свої діагнози, а завтра о 13-й годині разом з дітками на зупинці пригостите собачок чимось їстівним? І ще одне: ви коментатор від Бога!

  5. Tetyana Yarmolyuk коментує:

    ,,Вони ж не агресивні, ” -не щодавно казали їх захисники,,, це люди на них кидаються”!Подякуємо владі і собачим будкам. Так тримати!!!

  6. Ruslan Shevchuk коментує:

    Сьогодні я переходив на іншу сторону вулиці щоб дійти від базару до дружби, передімною кидалися на людей, чоловік аж впав від цього. Останніх кілька днів в них якесь загострення, кидалися на мене також, хоча хожу там часто.

  7. Olena Gärtner коментує:

    Збирати гроші на стерилізацію ,створити притулки.
    Собаки це звіри нехай й одомашнені,не диво ,що вони можуть вкусити,тим паче вони дворові і від наших»добрих» людей у них змушена психіка.
    Стаття нагадує агітатку якусь заказану,
    Запам‘ятайте цивілізована й нормальна країна,читаєм міська влада,в цьому випадку ,дбає про тварин.
    Міняти міськкерівнитцтво потрібно!!!

  8. Yurii Pihol коментує:

    Рік був в Польщі такого і близько немає

  9. Я особисто була сьогодні свідком, як дорослий чоловік кинув кілька петард в зграю Сплячих собак! Люди про що ви говорите!? Агресивні???? Не агресивніші за деяких мешканців Шепетівки!!!! Я згодна, що їх по місту дуже багато і треба приймати якісь міри, але вони здебільшого не агресивні поки їх не чіпають!!!

  10. Сьогодні вони напали на чоловіка похилого віку, ми почали їх проганяти, то вони переключилися на нас, вони дуже агресивні! В мене там дитина зі школи сама ходить, я за те щоб їх відстрілювали, хай це може не гуманно, але так було завжди.

  11. Юлия Макарчук коментує:

    Вчора ідучи через парк в стоматполіклініку теж напали на мене собаки , чотири видно замучені , якісь безпритульні , одна така велика вгодована з ошийнеком злюча жутко , не знаю як , але ледь від них відбилась, люблю тварин , але ,вибачте таких агресивних зустріла вперше ,це жах )

  12. Сьогодні зранку ця зграя біля 2-ї школи посеред дороги спарювались інші між собою гризлися кидались на машини, до десяти собак було,кілька німецьких вівчарок. Шось не сидиться їм у «фрідріховських» будках.

  13. Доброго вечора.Мені дуже шкода цих собак,це наша людська вина.Тому що,коли береш маленьке,гарненьке цуценя,ним тішишься.Потім,коли не потрібне виганяеш на вулицю.А потім маємо,що маємо.Сьогодні біля дружби в 13-30 була зграя собак,біля якої не можливо було пройти.Вони були злі ,агресивні,між собою гризлись і кидались на прохожих .Люди,що з ними робити?Для чого у нас комунальні служби?Це добре що ці пси це не загртзли дитя.Коли загртуть- буде пізно.

  14. Irina Hitchenko-Fomyuk коментує:
  15. Ваня Костюк коментує:

    Собаки ті що кидаються на автомобілі, то в минулому гаїшник…)

  16. Людям кого покусали собаки подавайте в суд на міську раду за бездіяльность накажіть великими грошима і тоді вони зачухаються

  17. Гений коментує:

    Стаю собак возле Дружбы прикармливает цыганка, которая там торгует шмотками возле автобусной остановки. Она так и дома у себя делает. Боится полиции и налоговой инспекции – вот и прикармливает, чтобы собаки были рядом, и отпугивали полицию и налоговую инспекцию.

    Кстати, лет десять назад, эта цыганка торговала краденным, и была поймана милицией (у цыганки дома нашли вещи с квартирной кражи). Весьма интересная тётка…

  18. Елена Солнечная коментує:

    Собак вiдстрiлювати? Я бачу з таким настроем певнi особи i людей що стали безхатьками будуть пропонувати знищувати, вони ж теж бувають агресивними та ходять групами. Собаки стали вуличними через те що деякi виродки спочатку взяли iх додому, а потiм викинули на вулицю.

  19. Inna Rovinska коментує:

    Я біля дружби агресію собак незнаю.Сумно звістно таке читати.Але на ж.д за мною ходила не одна вже собака,не килалися.Вони голодні.Одній собакі я дала батон,собака дуже швидко їла і не кидалася .Якщо не боятися і з ними по доброму то не думаю що нападе.Собаки відчувають страх людини.Якщо її гнати камнями,сніжками то буде точно щось страшне.Я з ними по доброму,говорю до них.Хароша,ти чого йдеш за мною.))Ой це капец.Я за людей в першу чергу ,але хтось тих собак викинув і вони виросли і тепер маємо що маємо.Проблему потрібно вирішувати заради наших дітей і нас всіх ,а собак жалко,вони хочуть їсти .

  20. Гений коментує:

    А если вас укусили в районе между городским судом и базаром, то сразу идите в расположенные там мясные магазины, скандальте погромче, и требуйте компенсации.

    Дело в том, что продавщицы с этих мясных магазинов подкармливают этих собак. Собаки просто сидят возле дверей магазинов и ждут. Им вроде дают отходы после уборки мясных витрин.

    Если вам не дают компенсации – вызывайте полицию, заявляйте, что собака ПРИНАДЛЕЖАЩАЯ этому магазину вас укусила. Требуйте составления протокола. Логика такая – раз кормят собаку, значит они её хозяева. А далее – идите с заявой на этот магазин в суд. Там недалече…



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



На Хмельниччині мати залишила малих дітей, а сама розважалася з сусідом та його друзями
На Хмельниччині посадовець вимагав хабарі за утилізацію небезпечних відходів
На Шепетівщині судитимуть винуватця ДТП з 5 загиблими, серед яких 2 дітей
У громаді на Шепетівщині назвали головну причину зростання кількості безпритульних тварин
Як настільні органайзери полегшують шкільне життя дітей
Четверо школярів врятували дівчинку від спроби здійснити самогубство

Читайте у цій рубриці



Укрзалізниця на період шкільних весняних канікул призначає додаткові рейси: деякі курсуватимуть через Хмельниччину
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Прогнози невтішні. Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай
Сезон пожеж: рятувальники закликають не спалювати суху траву
У сусідню з Хмельниччиною область приїхав головний рабин України
КРАІЛ повідомила які заборони введено для реклами азартного бізнесу
FacebookTelegramViberWhatsAppX