У Шепетівському районі активно ремонтують автошляхи

У Шепетівському районі активно ремонтують автошляхи

Цього року за сприяння народного депутата Романа Мацоли триває ремонт доріг державного значення у районах Хмельницької області, які він представляє у Верховній Раді України. Мешканці сіл та містечок регулярно просять представників влади різного рівня відремонтувати ту чи іншу дорогу. Однак через брак коштів у бюджеті за ремонт досі ніхто не брався.

У 2016 році Верховна Рада України прийняла Закон України «Про дорожній фонд». Таким чином тепер кошти отримані від акцизного податку з пального і транспортних засобів, з ввізного мита на нафтопродукти і транспортні засоби та ряд інших будуть направлені лише на відновлення українських доріг. Це має дати можливість прогнозувати кількість грошей, виділених на ремонти доріг на рік, два або навіть п’ять років наперед. Підрядник матиме впевненість, що з ним розрахуються вчасно і в повному обсязі. А дорожники зможуть планувати ремонти на 5–10 років, замість посезонного латання ям.

Перші ластівки реалізації закону — часткові ремонти автодороги Н-25 Городище-Рівне-Старокостянтинів при в’їзді у Шепетівку зі сторони Славути, на Грицівському перехресті та двох ділянках у напрямку Старокостянтинова: біля с. Вишневе та на межі Шепетівського та Старокостянтинівського районів.

Про те, що болото вздовж центральної дороги у селі Судилків може зникнути, а на його місці буде тротуар — мешканці села хіба що мріяли. Втім роботи з будівництва тротуару, завдяки сприянню народного депутата України Романа Мацоли, вже практично завершені. Крім того, ще й відремонтовано невеликий відрізок дороги на початку села.

Не впізнати дорогу і у селі Городище Судилківської ОТГ. Раніше тут була яма на ямі. Дорогу роками розбивали вантажівки та підмивала вода місцевого ставка. Тепер тут понад 2 кілометри ідеального полотна. Окрім основного та вирівнюючого шару, з допомогою бітумної емульсії і кам’яного матеріалу будівельники зробили поверхневу обробку дороги. Ця технологія має забезпечити довговічність покриття, створити водовідштовхуючий ефект та покращити контакт дороги з колесами автомобілів.

Радіють відремонтованій дорозі і мешканці сусідніх Серединець. Завдяки співпраці народного депутата України Романа Мацоли, керівництва Судилківської ОТГ, Укравтодору та Кабінету Міністрів цьогоріч вдалося провести поточний середній ремонт дороги і в цьому селі.

Окрім ремонту доріг, задля безпеки мешканців, народний депутат України Роман Мацола надіслав у Службу автомобільних доріг Хмельницької області депутатське звернення. У ньому, зокрема, попросив вирішити питання встановлення, на відремонтованих відрізках дороги, знаків обмеження швидкості, а при можливості і пристроїв примусового зниження швидкості (так званих «лежачих поліцейських»).

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

8 коментарів до статті «У Шепетівському районі активно ремонтують автошляхи»

  1. Alexandr Zeleny коментує:

    Мацола це піп?

  2. До чого тут Мацола, його робота в верховній раді сидіти і кнопочки давити

  3. Ігор Яцишин коментує:

    Шо значить за сприянням він що свої гроші дає

  4. Одександр коментує:

    Мацола це та людина, яка розвиває свій округ, свою країну поки ви всі сидите жо… на дивані або їдете на заробітки і пишите хто це , що це…….!!!!!Якщо не розумієте функції нардепів нема чого писати всяку єрість!!

  5. Олександр коментує:

    В житі завжди так, хтось щось пише сидячи жо… на дивані, а хтось чогось добивається в своєму житі і для свого народу!! Тому я теж вважаю що ці коментарі що зверху написані то є комп’ютерні боти )) які за заключними словами Мацола, розвиток ….. включаються і пишуть те що ніколи не зрозуміють функції нардепів!!!)))) я не приставник ніяких політ силів але впевнений що ці коментарі пишуть люди в яких тільки мобільний інтернет) успіхів у розвитку для команди Мацоли!!!
    Джерело: «День за днем»

  6. Вова Козачук коментує:

    вибори хулі

  7. Kolya Storozhuk коментує:

    Мацола відав свій голос проти доступного розмитнення та накладення податку на старі автівки.

  8. Alexandr Zeleny коментує:

    цей мутний півтораметровий шибздик з дурними грошима, про якого в Шепетівці ніхто не чув і плутають з однойменним попом, перекупив шепетівський мажоритарний округ у Буряків разом з посполитими, які дисципліновано голосують за чорт зна кого.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



На Запоріжжі загинув кулеметник із Шепетівщини
У Судилківській громаді провели рейд «Діти вулиці»
На Шепетівщині під колеса авто потрапила 60-річна жінка
На Хмельниччині неякісно відремонтували дорогу та завдали збитків на 9 млн грн
У ліцеї на Шепетівщині школярі змагалися зі спортивного туризму
У Судилківській ТГ полісмени провели профілактичну роботу з підлітками

Читайте у цій рубриці



Укрзалізниця на період шкільних весняних канікул призначає додаткові рейси: деякі курсуватимуть через Хмельниччину
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Прогнози невтішні. Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай
Сезон пожеж: рятувальники закликають не спалювати суху траву
У сусідню з Хмельниччиною область приїхав головний рабин України
КРАІЛ повідомила які заборони введено для реклами азартного бізнесу
FacebookTelegramViberWhatsAppX