Понад 15 мільйонів гривень виплатив шепетівський Фонд соціального страхування

Понад 15 мільйонів гривень виплатив шепетівський Фонд соціального страхування

На робочій нараді в Шепетівській РДА 29 жовтня заслухали інформацію начальника Шепетівського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Хмельницькій області Валентини Гаврилюк про роботу Фонду за підсумками 9 місяців. Повідомила Шепетівська РДА.

 — Вторік із 1 серпня минулого відбулось об’єднання Фонду соціального страхування з ТВП та ФСС від НВ на виробництві та профзахворювань, — пояснила Валентина Гаврилюк. — Внаслідок у нашому регіоні створено Шепетівське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області, яке об’єднало виконання функцій у сфері загальнообов’язкового державного соціального страхування, як з тимчасової втрати працездатності, так від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань. Крім того, збільшено територію обслуговування страхувальників, застрахованих осіб та потерпілих на виробництві. Наразі виконання функцій відділення розповсюджується на міста Шепетівку, Ізяслав, та Шепетівський і Ізяславський райони.

Протягом вказаного періоду спеціалістами відділення прийнято та опрацьовано 2 тисячі заяв-розрахунків від страхувальників для проведення фінансування виплат по листках непрацездатності та допомог на поховання на загальну суму 15,5 млн грн. Фінансування по даних заявах-розрахунках проведено у відповідності до чинного законодавства (протягом 10 днів).

Новий напрямок роботи — це реабілітаційне лікування. Так протягом цього року 45 осіб пройшли реабілітаційне лікування, на що бюджетом Фонду спрямовано 560 тис. грн.

Станом на 1 жовтня у Шепетівському відділенні на обліку перебувають 296 потерпілих на виробництві та 36 осіб, які мають право на страхові виплати в разі втрати годувальника: 7 осіб з інвалідністю І групи, 34 особи з інвалідністю II групи, 140 осіб з інвалідністю III групи та 115 потерпілих на виробництві, яким визначено ступінь втрати працездатності без встановлення групи інвалідності. Із вище перерахованих громадян-потерпілих 26 осіб є тимчасово переміщеними із зони АТО.

Крім того, відповідно до індивідуальних програм реабілітації потерпілих на виробництві їм надано медико-соціальних послуг на суму 615,0 тис. грн. Одним із головних напрямів роботи Фонду соціального страхування є профілактична робота щодо запобігання нещасним випадкам на виробництві, професійним захворюванням та іншим випадкам загрози здоров’ю застрахованих осіб, викликаних умовами праці.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


1 коментар до статті «Понад 15 мільйонів гривень виплатив шепетівський Фонд соціального страхування»

  1. Петро коментує:

    В яких числах виплачуютьсяс оціальні виплати.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Обставини смерті 5-річного хлопчика у сусідній із Хмельниччиною області встановлює поліція
На Хмельниччині відкрили інноваційний центр реабілітації, що не має аналогів в області
У Шепетівці відкрили Ветеранський хаб
На Хмельниччині шерифи допомогли пораненому військовому дістатися додому
Виїзний сервісний центр МВС на Хмельниччині провів декомунізацію водійського посвідчення
У реабілітації поранених захисників на Хмельниччині допомагають хвостаті терапевти

Читайте у цій рубриці



Вплив телебачення на суспільство
Експерти прокоментували ініціативу Кабміну щодо ліквідації КРАІЛ
Уряд розширив напрями підтримки для фермерських господарств
З якими хворобами звільняють від мобілізації — повний перелік
Поняття «обмежено придатний» більше не буде, а тим, хто його має, доведеться повторно пройти ВЛК
КРАІЛ готуються ліквідувати: яких змін чекати
FacebookTelegramViberWhatsAppX