У міського центру ПМСД з’явилася перша нерухомість

У міського центру ПМСД з’явилася перша нерухомість

На минулому тижні, 7 червня, депутати Шепетівської міської ради підтримали проект рішення про передачу будівлі на баланс комунального некомерційного підприємства міського центру первинної медико-санітарної допомоги. Приміщення, що знаходиться на території нового ринку, передали під адміністративну будівлю міського ПМСД.

Згаданий об’єкт розташований за адресою: проспект Миру, 28/7 — приміщення лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи. Загальна площа будівлі — 72 м².

Нагадаємо, що в квітні під час однієї з сесій прий­ня­ли ста­тут ко­му­наль­но­го не­ко­мер­цій­но­го під­при­ємс­тва. Відтак, на нього пок­ла­де­но зав­дання з на­дан­ня пер­винної ме­дич­ної до­по­мо­ги, здій­снен­ня уп­равлін­ня ме­дич­ним об­слу­го­ву­ван­ням на­се­лен­ня те­ри­то­рії міс­та Ше­пе­тів­ки, вжит­тя за­хо­дів із про­фі­лак­ти­ки зах­во­рю­ван­ня на­се­лен­ня, під­трим­ки гро­мадсь­ко­го здо­ров’я.

Тоді під час сесії на­чаль­ник фі­нан­со­во­го уп­равлін­ня Ва­силь Дрищ за­пев­нив, що у ра­зі ство­рен­ня місь­ких ам­бу­ла­то­рій міс­це­ва вла­да має мож­ли­вість, щоб за­лу­чи­ти ме­ди­ків, до­по­мог­ти їм із жит­лом. Та­кож Ва­силь Олек­сійович до­дав, що за ос­танні ро­ки з місь­ко­го бюд­же­ту ви­ді­ле­но знач­ну су­му кош­тів на за­ку­пів­лю ме­дич­но­го об­ладнан­ня та ме­ди­ка­мен­тів для район­ної лі­кар­ні.

Крім того, під час останньої сесії депутати міської ради підтримали програму забезпечення діяльності та створення матеріально-технічної бази міського центру ПМСД на 2018 рік. Натомість важливе питання для діяльності центру — затвердження структури закладу та штатного розпису, — не набрало необхідної кількості голосів народних обранців. Але в міській раді запевнили, що це не впливає на діяльність закладу охорони здоров’я. Шепетівське комунальне некомерційне підприємство під час формування структури і штату керуватиметься наказами та рекомендаціями Міністерства охорони здоров’я України.

Всього у Шепетівці планують створити 5 амбулаторій первинної ланки.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Нерухомість №12 (20.03.2024)
На Шепетівщині «гуляє» парвовірусна інфекція
Нерухомість №11 (13.03.2024)
Нерухомість №10 (06.03.2024)
Нерухомість №9 (28.02.2024)
Нерухомість №8 (21.02.2024)

Читайте у цій рубриці



Вплив телебачення на суспільство
Експерти прокоментували ініціативу Кабміну щодо ліквідації КРАІЛ
Уряд розширив напрями підтримки для фермерських господарств
З якими хворобами звільняють від мобілізації — повний перелік
Поняття «обмежено придатний» більше не буде, а тим, хто його має, доведеться повторно пройти ВЛК
КРАІЛ готуються ліквідувати: яких змін чекати
FacebookTelegramViberWhatsAppX