Свято футболу в День Незалежності України

Свято футболу в День Незалежності України

24 серпня на стадіоні «Локомотив» у Шепетівці визначився перший володар «Кубка Півночі Поділля». Унікальний футбольний турнір запровадили з ініціативи народного депутата України Романа Мацоли.

Співорганізаторами турніру виступили Громадська організація «Інститут солідарності громад Романа Мацоли», Федерація футболу України, спортивне товариство «Колос» Шепетівского та Славутського районів та Полонська дитячо-юнацька спортивна школа.

До участі у змаганнях зголосилися 44 аматорські команди з Полонського, Славутського та Шепетівського районів. І це лише перший рік турніру.

Свято футболу в День Незалежності України

Спочатку, за результатами зональних змагань, у кожному районі команди визначили одного переможця. За звання кращої команди Славутського району до останнього боролися футболісти зі Славути, Крупця, Мирутина та Берездова. У Шепетівському відборі на звання кращої команди претендували КФК «Локомотив» місто Шепетівка, КФК «Городище» та КФК «Плесна». А у Полонському районі до останніх турів шанс вийти у фінал змагань мали команди «Папірник» з Понінки, «Фортуна» з Новоселиці, КФК «Прислуч» та «Брага» з Бражинців.

У підсумку кращою командою Славутського району стала футбольна команда «Терен» села Крупець, а у Шепетівському районі перемогу святкували футболісти клубу «Локомотив». За два тури до закінчення зонального відбору на Полонщині стало зрозуміло, що район представлятимуть футболісти КФК «Папірник» з смт Понінка. Саме ці три команди 24 серпня на стадіоні «Локомотив» у Шепетівці створили для уболівальників справжнє свято футболу.

У першому матчі фіналу команда «Терен» з Крупця мінімально поступилася шепетівському «Локомотиву» — 0:1. У другому матчі — футболісти «Локомотиву» з рахунком 4:0 обіграли «Папірник» з смт. Понінка та достроково гарантували собі перше місце у турнірі.

То ж в останньому матчі фіналу команди Славутського та Полонського району боролися за друге місце у турнірі. З мінімальним рахунком 1:0 перемогу святкували футболісти з Крупця.

Медалі, грамоти, футбольні м’ячі та кубки усім учасникам фіналу вручив народний депутат України Роман Мацола.

Окрім безкомпромісної боротьби на полі, на усіх, хто в цей день прийшов підтримати улюблену команду чи просто насолодитися гарним футболом ГО «Інститут солідарності громад Романа Мацоли» та Федерація футболу України підготували багато сюрпризів, розіграшів та конкурсів.

Зі стадіону вболівальники поверталися з футбольними м’ячами та оригінальними футболками збірної України. А найбільші щасливчики отримали футбольний м’яч з підписом Андрія Шевченка та квитки на матч Національних збірних України та Хорватії, що відбудеться в Києві 9 жовтня.

Завдяки співпраці ГО «Інститут солідарності громад Романа Мацоли» та Федерації футболу України безкоштовно відвідати один із матчів Національної збірної України з футболу зможуть і усі футболісти — учасники фіналу «Кубка Півночі Поділля».

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Чемпіонат Іспанії з футболу та Ліга 1: трансферні новини січня
Збірна України перемогла команду Північної Македонії: огляд
Головні запитання до нового сезону УПЛ
История встреч «Пари Сен-Жермен» и «Баварии»
Бундесліга та Ліга 1: що спільного у турнірів

Читайте у цій рубриці



Шаблістка із Шепетівщини – бронзова призерка Кубка світу
Юнак із Шепетівки здобув для України першу медаль на чемпіонаті Європи зі снукеру
Спортсменки зі Славути ввійшли в трійку кращих скороходок України
У громаді на Шепетівщині в рамках загальнонаціонального проєкту відбулися змагання
Шева купив своє перше авто у ексгравця шепетівського «Темпу»
Ветерани волейболу із Шепетівки здобули срібло обласного турніру
FacebookTelegramViberWhatsAppX