Розвиток спорту, підтримка молоді в їх починаннях – рятівна сила сучасності

Розвиток спорту, підтримка молоді в їх починаннях – рятівна сила сучасності

10 березня 2017 року у клубі бойового самбо «Пересвєт» (приміщення спортзалу «Локомотив») відбулася презентація залу для тренувань з боксу.

У радісній, дружній атмосфері в присутності президента Хмельницької обласної федерації з бойового самбо О. І. Марчука, керівника СК «Пересвєт» О. В. Рудіча, дітей та юнаків, дорослих спортсменів м. Шепетівки, а також їх батьків вже відремонтована секція отримала від генерального директора Торгового дому «Шепетівський цукор» Миколи Агаркова сертифікат на спортивні мати та борцівське покриття.

«Це важлива складова, яка довершила ідею боксерської кімнати та надала можливість повноцінно займатися спортом в умовах, які відповідають реальності – розмірам справжнього  рингу» − зазначив керівник СК «Пересвєт» Олег Рудіч, за що всі члени спортклубу дуже вдячні.

На такий подарунок вони чекали з нетерпінням вже тривалий час, адже молодь, яка тренувалася на старій підлозі, давно потребувала комфортних, призначених для фізичних навантажень умов. М’яке й міцне спортивне покриття не ковзатиме завдяки своїй водопроникності, пружність його дозволить оптимізувати навантаження на хребет і суглоби, крім того, настрій і бажання займатися спортом залежить і від обстановки, що оточує людину, а червоний колір викликає прагнення до дії, прискорює реакцію і фізичну витривалість.

Розвиток спорту, підтримка молоді в їх починаннях - рятівна сила сучасності

Сьогодні дуже важливо сприяти молоді  у всіх починаннях, адже розвиток дитячих та юнацьких спортивних секцій  –  це внесок не тільки у здорове та щасливе теперішнє  наших дітей, а й вклад у майбутнє нації! Такої позиції завжди дотримувався Микола Агарков, висловлюючи підтримку та відповідаючи на звернення спортсменів. Раніше він вже надавав кошти на ремонт зали для боротьби та допомагав у проведенні змагань і турнірів.

Захоплення молодого покоління, їх бажання вести здоровий спосіб життя, формувати сильні особистості варто заохочувати та скеровувати у правильному напрямку, особливо з цим погодяться батьки. Таку ж думку висловив і комерційний директор Торгового дому «Шепетівський цукор» Євген Яворський.  Він є спортсменом, переможцем багатьох змагань і також тренується в СК «Пересвєт» та давно бажає для приміщення змін, кращих умов. Вручаючи подарунковий сертифікат на спортивні мати й покриття від Шепетівського цукрового комбінату, Євген Яворський наголосив, що коли є однодумці, партнери та благодійники, це добре, це допомагає йти далі, до встановленого, омріяного курсу і вірити, що все не даремно! Також він додав, даючи настанови маленьким спортсменам і дорослим переможцям, щоб не забували про товаришів і колег по спорту, щоб так само допомагали один одному і надавали руку підтримки  при першій можливості.

Микола Агарков, будучи почесним президентом Федерації бойового самбо Хмельницької області, неодноразово повторював, що «спорт виховує достойних майбутніх чоловіків, захисників держави і сильних духом людей». З цієї причини Торговий дім «Шепетівський цукор» постійно підтримує проведення чемпіонатів, місцевих та обласних змагань задля гідного їх здійснення, залучення ще більшого кола учасників і бажаючих допомогти молоді у втіленні їх мрій.

Так само вважає Олександр Марчук – президент Хмельницької обласної федерації бойового самбо, який також був присутній на заході у п’ятницю. Він висловив і вручив очільнику цукрокомбінату  подяку за вагомий внесок у розвиток бойового самбо. Зазначивши при цьому, що надання фінансової підтримки молодим спортсменам, сприяння діяльності  клубів, федерацій та популяризація українського спорту зараз дуже потрібні, і в цьому їхні погляди з Миколою Миколайовичем збігаються, за що вони безмежно вдячні та цінують таку потужну підтримку.

Кожен з нас погодиться, що спорт – це не тільки гартування  особистості, це ще виховання, дружба й комунікації, зростання в колективі, підтримка один одного, спільні теми, проблеми і рішення. Тренери та майстри спорту, колишні і теперішні переможці завжди наголошували на цій істині, так стверджує і керівник СК «Пересвєт» Олег Рудіч, закликаючи долучатися до їх команди.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Високолімітні акаунти та БМ Фейсбук для реклами
Заповіднику на Хмельниччині подарували фамільну реліквію барона фон Штейна
«Нашим хлопцям необхідніше»: на Хмельниччині подружжя передало авто для ЗСУ
Що можна подарувати коханій дівчині на День народження від хлопця
Підприємці та волонтери Шепетівської громади допомогли зенітникам, які захищають небо
Фотосесія як цікавий подарунок

Читайте у цій рубриці



Шаблістка із Шепетівщини – бронзова призерка Кубка світу
Юнак із Шепетівки здобув для України першу медаль на чемпіонаті Європи зі снукеру
Спортсменки зі Славути ввійшли в трійку кращих скороходок України
У громаді на Шепетівщині в рамках загальнонаціонального проєкту відбулися змагання
Шева купив своє перше авто у ексгравця шепетівського «Темпу»
Ветерани волейболу із Шепетівки здобули срібло обласного турніру
FacebookTelegramViberWhatsAppX