Баскетбол: «молодість» проти «досвіду»

Баскетбол: «молодість» проти «досвіду»

«Як відомо, в будь-якій культурі люди стрибають від радості в момент найвищого щастя. Стрибання є міжнародно визнаним виразом радості. Баскетбол — це вид спорту, який побудований на стрибанні… Можливо, гравець стрибає, тому що він щасливий, але, що більш ймовірно, він щасливий, тому що стрибає…», — Білл Расселл, гравець та граючий тренер команды НБА «Бостон Селтікс» 1960-х років.

17 лютого в спортзалі НВК№1 відбулася зустріч баскетбольних команд «Ветеран-basket» та юнаків Шепетівської ДЮСШ – досвід проти молодості та завзятості. Подібні ігри проводяться практично щороку. Гра видалася дуже цікавою. І хоча, нажаль, в нашому місті немає жодного баскетбольного майданчика, який би відповідав потрібним вимогам, але люди, які вміють грати в цю гру та люблять в неї грати точно є. Що і продемонструвала гра.

Баскетбол: «молодість» проти «досвіду»

Ветерани вдало провели старт поєдинку, захопивши лідерство в першій чверті. Також, агресивно граючи в нападі та щільно в захисті, в другій десятихвилинці вони зуміли покращити свій відрив, довівши рахунок до 30 на 19 на свою користь. Та вже в третій чверті юнацькій команді вдолося трохи призупити переможну ходу ветеранів та залишити дану чверть за собою, вигравши в ній з рахунком 14 на 12.

Однак зробити вирішальний ривок юнацькій команді на жаль не вдалося. Юнаки не зуміли зупинити команду ветеранів у заключні вирішальні хвилини гри і своєчасні влучання снайперів команди «Ветеран-basket», а саме Глодного Артема, дозволили ветеранам святкувати перемогу з рахунком 54 на 52. Кращим снайпером в юнацькій команді з 23 забитими м’ячами став Бородань Роман. Кращим снайперем у команді ветеранів став Глодний Артем з 16 м’ячами, 15 м’ячів на рахунку ще в одного з гравців «Ветеран-basket» Самсоненка Сергія.

Баскетбол: «молодість» проти «досвіду»

По завершенню гри, гравці обох команд виглядали задоволеними та радісними і не поспішали розходитися, адже після церемонії нагородження мала розпочатися нова гра з новими «стрибками щастя», але вже в менш офіційному форматі.

Команди та кращі снайпери нагороджені грамотами, команда-переможець нагороджена кубком управління у справах сім’ї, молоді та спорту.

До організації заходу долучилися: управління у справах сім’ї, молоді та спорту, Шепетівська ДЮСШ та ШМЦФЗН «Спорт для всіх». Організатори також дякують НВК№1 за надане приміщення спортзалу для проведення гри.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



У Шепетівці виявили стихійне сміттєзвалище
У Шепетівці судили матір школяра, який поставив синці дівчинці
У Шепетівці попрощалися зі снайпером, який був взірцем мужності й патріотизму
Міський голова Шепетівки показав наслідки нічної атаки
Де у Шепетівці набрати води
Шепетівка залишилася без води та електрики, а у Хмельницькому є жертви: жахливі наслідки атаки

Читайте у цій рубриці



Шаблістка із Шепетівщини – бронзова призерка Кубка світу
Юнак із Шепетівки здобув для України першу медаль на чемпіонаті Європи зі снукеру
Спортсменки зі Славути ввійшли в трійку кращих скороходок України
У громаді на Шепетівщині в рамках загальнонаціонального проєкту відбулися змагання
Шева купив своє перше авто у ексгравця шепетівського «Темпу»
Ветерани волейболу із Шепетівки здобули срібло обласного турніру
FacebookTelegramViberWhatsAppX