«Свідомий вибір» нового покоління

«Свідомий вибір» нового покоління

14 підприємств та локацій, 612 учнів загальноосвітніх шкіл Хмельницької та Чернівецької областей, сотні кілометрів пройдених шкільними автобусами та десятки екскурсійних лекцій найкращих фахівців групи компаній «Сварог Вест Груп» — усе це підсумки профорієнтаційного проекту Корпорації «Сварог Вест Груп» «Свідомий вибір».

Перший етап програми розпочинався із презентації власне проекту корпорації учням загальноосвітніх шкіл та їх батькам, його метою було залучення учнівської молоді до свідомого вибору майбутньої професії із подальшим визначенням аграрних спеціальностей. Фахівці корпорації відвідали 47 шкіл у двох областях із профорієнтаційними лекторіями. Вихованцям навчальних закладів пропонували переглянути презентаційні та відеоматеріали про корпорацію та її діяльність, про новітні технології виробництва та переваги ведення аграрного бізнесу.

Наступний етап проекту передбачав проведення цікавих та пізнавальних екскурсій для учнівської молоді на виробничі потужності та підприємства корпорації. Зорієнтувати випускників шкіл на свідомий вибір майбутньої професії в аграрній сфері допомагала координатор проекту, менеджер з організаційної ефективності Світлана Сергіївна Мороз:

«Основною метою нашого проекту є зорієнтувати випускників шкіл на свідомий вибір майбутньої професії. Усі працівники, які долучилися до масштабного проекту «Свідомий вибір» доклали максимум зусиль, щоб продемонструвати молодому поколінню роботу виробничих потужностей корпорації та зацікавити випускників у виборі майбутньої професії у аграрній сфері, адже нам аграріям є чим пишатися та є чому навчати майбутнє покоління!»

Під час екскурсій професіонали агрохолдингу розповідали школярам 9–11 класів про важливість свідомого вибору професії, демонстрували перспективи та особливості працевлаштування в аграрній сфері, знайомили учнів з освітніми проектами, специфікою проходження практики та стажування молодих спеціалістів і перевагами створення успішної сучасної кар’єри в корпорації. Зацікавившись тим, що компанія дотримується принципів інноваційності та відкритості, системного підвищення кваліфікації спеціалістів, вихованці шкіл брали активну участь в обговоренні, ставили запитання та отримували відповіді лекторів.

Екскурсійні тури на потужності корпорації охопили 6 районів території присутності корпорації: Шепетівський, Красилівський, Кельменецький, Сокирянський, Кіцманський, та Новоушицький. Корпорація «Сварог Вест Груп» висловлює щиру подяку професіоналам своєї справи, які передавали професійний досвід юному поколінню, навчали, проводили екскурсії, ламали стереотипи та міфи про агросферу, а також піднімали завісу таємниці над тонкощами та секретами аграрної професії, а саме: директору Департаменту доробки та зберігання Корпорації «Сварог Вест Груп» Леоніду Костянтиновичу Осадчому, головному агроному корпорації Антонюку Филимону Петровичу, генеральному директору ТОВ «Серединецьке» Сергію Сергійовичу Іщуку, начальнику відділу охорони Олександру Олексійовичу Кручуку, начальнику виробничої дільниці Шепетівського ХПП Олександру Олександровичу Лісецькому, директору виконавчому МТК Північного регіону Максиму Дмитровичу Левчуку, старшому інженеру Вадиму Анатолійовичу Окаянюку, директору насіннєвого заводу ТОВ «Лотівка Еліт» Петру Васильовичу Харусю, начальнику виробництва насіннєвого заводу ТОВ «Лотівка Еліт» Василю Васильовичу Дейнезі.

В Корпорації «Сварог Вест Груп» переконані, що лише потужною командою найкращих у своїй справі можна передавати кращі аграрні традиції українського народу юному допитливому поколінню.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Туристичні подорожі за кордон: вибір, особливості та рекомендації
У Кам’янці-Подільському під час відкриття туристичного сезону розкажуть містичні історії
Який бізнес можна започаткувати з допомогою держави?
Активний відпочинок для всієї родини: катання на конях
У Шепетівці курсанти Харківського ВНЗ зустрілися з учнями в укритті
Підлітки з Хмельниччини втілили купу соціальних проєктів

Читайте у цій рубриці



На Шепетівщині поліція з’ясовувала причини відсутності деяких учнів у профліцеї
На Шепетівщині нацгвардійці провели «Урок мужності» для школярів
Story-центр у Шепетівці: всеукраїнська ініціатива реалізована у громаді
В Україні стартувала реєстрація для проходження НМТ
Ліцеїсти в Шепетівці відкрили Клуб Легкої Музики (Відео)
Формування критичного мислення у приватних школах
FacebookTelegramViberWhatsAppX