«Браво» запросили на побачення з танцем

«Браво» запросили на побачення з танцем

У міському Будинку культури в суботу був аншлаг. Зал вщент заповнили глядачі, навіть стояли між рядами. Зразковий художній колектив спортивно-бального танцю «Браво» проводив підсумковий концерт. Серед гостей — міський голова, батьки учасників та всі, хто любить і знає творчість колективу.

Цьогоріч студії спортивно-бального танцю «Браво» виповнилося 16 років. Півтора десятиліття чисельний колектив тішить око глядачів витонченою технікою виконання та майстерністю.

— За цей час колектив «Браво» став відомий в Україні та за її межами. В рідному місті ми виступаємо з концертом раз у рік, — розповіла керівник колективу Діана Кучер. — Дуже пишаюся виступами кожного гуртківця. Хочу, щоб всі побачили, які у нас талановиті діти!

Гордістю у 2017 році стала перемога хореографічного колективу в міжнародному фестивалі «Арт весна» та особливий приз — «Кубок Григорія Чапкіса». Таку унікальну нагороду шепетівські танцівники отримали під час фестивалю, що відбувся у Києві 22 квітня.

Кожна перемога колективу — заслуга тренера Діани Кучер. Саме вона навчила танцювати та зробила маленьких шепетівчан багатократними чемпіонами всеукраїнських хореографічних конкурсів та фестивалів.

До шоу-програми ввійшло понад два десятки танцювальних номерів. Учасники студії виконали постановки «Пограбування в музеї» та «Корпорація міньйонів», які за останні роки принесли перемоги для колективу у фестивалях. Хіп-хоп, сучасні танці та класичні бальні увійшли до програми звітного концерту, а також нові постановки: «Небо», румба «Без меж», «Час танцювати» та «Енергія дівчат».

Як завжди «Браво» потурбувався про якісне освітлення сцени, яке влучно підкреслило виступи.

Найменшим учасникам концерту виповнилося по 4–5 років. Вони потішили глядачів своєю дитячою безпосередністю, виконавши номер «Перші кроки». Адже перемоги в них ще попереду.

Та настала і сумна мить дійства, коли на сцену керівник студії запросила вісім випускників 2017-го року. Це був їхній прощальний вихід і останній танець у складі «Браво». За їхніми плечима з десяток звітних концертів.

— Наші випускники — це насамперед гордість. Мені жодного разу не було соромно за їхні виступи, бо всі отримали упродовж років навчання у студії сильну базу. Кожен танець у їхньому виконанні — професійний та видовищний, — додає керівник.

Як діти виростають із одягу, так і колектив «Браво» виріс зі сцени міського Будинку культури. Під завісу 250 учасників звітного концерту вийшло до глядачів, а сцена виявилася трішечки тіснувата. Однак у дружній та великій сім’ї хоч тісно, зате тепло.

Діана Кучер з кожного виступу створила шоу-програму, яку аудиторія проглянула на одному подиху. Півтори години концерту минули, наче мить. Та свято в студії «Браво» ніколи не завершується, тому до наступних побачень із танцем.

Фотогалерея

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



На Хмельниччині відмінено 8 процедур закупівель та розірвано 6 чинних договорів: у чому справа
Сім’я з Шепетівки посіла третє місце в обласних змаганнях «Тато, мама, я — спортивна сім’я»
Віддали останню шану воїну з позивним «Маріуполь», якому Шепетівка припала до душі
У Шепетівці ліквідовують аварійну ситуацію з водопостачанням
«Земля три дні ворушилась… А потім все стихло»: спогади про закатованих у Шепетівці
У Шепетівці зафіксували температурний рекорд

Читайте у цій рубриці



Неймовірна ZLATA OGNEVICH разом з талановитими TAYNA і DOMIY завітає у Шепетівку з благодійним концертом
У присутніх одразу заблищали сльози: поетеса із Шепетівщини виступила в Національному музеї літератури України
У Шепетівський парк привезли нові гойдалки і не тільки
У Судилкові під час вшанування пам’яті геніального митця збирали гроші на ЗСУ
Дитячий оркестр із Шепетівщини присвятив виконання «Ой, у лузі червона калина» для ЗСУ
У Шепетівці улюблене місце читайликів зазнало вражаючих змін
FacebookTelegramViberWhatsAppX