У Судилківській ОТГ вшанували матерів

У Судилківській ОТГ вшанували матерів

У Судилківському будинку культури, що в Шепетівському районі, пройшов святковий концерт «Матуся й родина, як зірка єдина!», приуроченний до Дня матері. У ході свята від голови Судилківської ОТГ Тетяна Котик було нагородженно 35 багатодітних матерів Судилківської громади, які отримали цінні подарунки від місцевої влади.

На сцені вирувало справжнє тепле родинне свято. Місцеві аматори дарували свої музичні вітання глядачам. Зала вщент була наповнена, теплі оплески супроводжували кожен номер. Концерт тривалістю майже в 2 години пролетів, як одна мить. І все завдяки артистам і колективам, які брали участь.

У Судилківській ОТГ вшанували матерів

До свята залучились колективи громади і Шепетівки: ансамбль української пісні «Гомін» Судилківської ОТГ, кер. Олена Морозова, дитячий вокальний ансамбль естрадної пісні «Забава» Судилківського БК, кер. Олена Морозова; молодіжний вокальний ансамбль «Сяйво» — (Анастасія Трохимчук, Анастасія Климко, Соломія Шмигована, Ангеліна Гончаровська) Судилківського БК — кер. Олена Морозова; солісти Гончаровська Ангеліна, Наталія Тончук та Володимир Козачук, дует сестер Наталія Тончук і Людмила Мурга. На свято були запрошені танцювальні колективи — молодіжна громадська організація зі спортивно-бальних та сучасних танців «Інеш» — кер. Інна Головач; хореографічний колектив «Фурор» Хролинського СК — кер. Наталія Кошкіна, які яскраво доповнили свято.

У Судилківській ОТГ вшанували матерів

Родзинкою свята стала дитяча хорова капела Судилківської ЗОШ (кер. Ольга Лукашук), душевним було виконання вокального тріо Судилківської ЗОШ у складі Яни Сінтюк, Соломії Шмигованої, Анастасії Трохимчук, які виконали авторську пісню викладача Ольги Лукашук «Батьківська молитва». Розважив гумористичними номерами вокальний ансамбль української пісні «Мальви» Траулинського СК та гумореска «Чоловіче хазяйнування», яку прочитала Жанна Атуліна.

У Судилківській ОТГ вшанували матерів

Образ матері — берегині було возвеличено у вірші «Ода про матір», яку майстерно прочитала Ангеліна Покровська, учасниця народного театру «Браво» (кер. Галина Червінська). Пісню під акустичний гітарний супровід у виконанні Костянтина Самкова й Володимира Козачука «Мам» гурту «Скрябін» заспівала глядацька зала разом із молодіжним вокальним ансамблем «Сяйво» Судилківського БК. Це надало концерту особливої зворушливості.

У Судилківській ОТГ вшанували матерів

Щира і тепла атмосфера вирувала в залі і торкнулася кожного серця. Учасники дійства і глядачі з піднесеним настроєм виходили із зали. Нехай такі свята в родинному колі стануть доброю традицією в нашому селі. Адже покликання культпрацівників дарувати людям свято і відкривати таланти, які є в наших дітях і молоді за якими майбутнє.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Землячка відомого співака подарувала його раритетні фото музею на Шепетівщині
Майстри влучного перфомансу зібрали друзів у Шепетівці
Їхня хата точно не скраю: у Шепетівці школярі організували благодійний вечір на підтримку ЗСУ
У Шепетівці завдяки мистецькій ініціативі зібрали гроші для підсилення Сталевого кордону
Працівники культури та аматори народного мистецтва Шепетівської громади приймали вітання
Від запального джайву до романтичного вальсу: Шепетівка приймала турнір Autumn Stars

Читайте у цій рубриці



У Шепетівці вшанували велич духу Великого Кобзаря
Талановитих дітей із Шепетівки відзначили на конкурсі «Кришталева зірка»
Землячка відомого співака подарувала його раритетні фото музею на Шепетівщині
У Шепетівці відбувся перший кіносеанс військового хіта
У Шепетівці відбудеться кінопоказ фільму, в якому знялися спецпризначенці з Хмельниччини
Майстри влучного перфомансу зібрали друзів у Шепетівці
FacebookTelegramViberWhatsAppX