Творчі діти Хмельниччини розпочали рік з перемог

Творчі діти Хмельниччини розпочали рік з перемог

З 10 до 12 січня у Львові проходив Всеукраїнський фестиваль-конкурс для дітей та юнацтва «Різдвяні канікули», в якому дві учасниці з Шепетівки здобули призові місця.

Фестиваль «Різдвяні канікули» вже 26 років проводить Український державний центр позашкільної освіти спільно з Центром творчості дітей та юнацтва Галичини. Захід сприяє відродженню та утвердженню духовних цінностей українського народу, залученню дітей та юнацтва до вивчення та розуміння кращих зразків народного та сучасного українського мистецтва, естетичного розвитку, виявленню та заохоченню нових талантів й обдарувань.

Цьогоріч у фестивалі-конкурсі взяло участь понад 100 учасників з різних областей України.

Творчі діти Хмельниччини розпочали рік з перемог

За підтримки обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Хмельниччину представляли: Віра Дегодюк, вихованка гуртка естрадної пісні «Діти-квіти» та Інна Кочергіна, вихованка гуртка «Акторська майстерність» Шепетівського міського центру дитячої та юнацької творчості, керівник Жанна Балагур; вихованці Старокостянтинівського міського центру дитячої та юнацької творчості — зразковий художній танцювальний гурт «Арабеск», керівник Оксана Буєва, дитячий спортивний танцювальний клуб «Твіст», керівник Сергій Журавський, хореографічний гурток «Самоцвіти», керівник Оксана Сукач; народний художній колектив студія естрадного співу «Перлинки Поділля» Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва, керівник Діна Ремська; вихованці Нетішинського будинку дитячої творчості — зразковий художній колектив ансамбль бального танцю «Шарм», керівник Лариса Грищук; народний художній колектив театр пісні «Криниченька», керівник Валентина Темна).

Колядками та щедрівками розпочалася урочиста частина відкриття фестивалю. На свято завітали найкращі виконавці та колективи України.

Починаючи з вересня 2018 року на більшій частині території України припинилася трансляція аналогового телебачення. Усі загальнонаціональні телеканали перейшли на цифровий стандарт. Якщо ви шанувальник телебачення та ще не перейшли на сучасний цифровий формат – то саме час це зробити. А допоможе вам в цьому сайт https://t2-tuner.com.ua, який пропонує різні моделі Т2 тюнерів, що підходять до будь-якого телевізора. Також, на цьому сайті ви знайдете відповідні антени та інше додаткове обладнання.

Вихованці Шепетівського ЦДЮТ щорічно беруть участь у цьому прекрасному святі мистецтв та традицій. Особливо приємно відмітити, що цьогоріч учасниці з Шепетівки Віра Дегодюк та Інна Кочергіна стали переможцями Всеукраїнського фестивалю та отримали нагороди і грамоти.

Журі фестивалю високо оцінили виступи дівчат. Так, Віра нагороджена дипломом ІІ ступеня у номінації «Вокальне мистецтво», Інна — дипломом І ступеня у номінації «Читці».

Також гідно презентували Хмельниччину й інші вихованці. В загальному до скарбнички Хмельницької області додалося 7 дипломів І ступеня, 9 — ІІ та 1 — ІІІ.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


1 коментар до статті «Творчі діти Хмельниччини розпочали рік з перемог»

  1. Мелания Васил коментує:

    Радію за Вас, пишаюсь Вами усіма!
    Небо і земля нині торжествують!!! Бо з нами Бог!


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



«Почув крик. Прибіг — мати в крові»: наслідки нічної атаки на Хмельниччині
На Хмельниччині підозрюють лікарку у смерті немовляти
На Хмельниччині перед судом постане винуватець ДТП, який нетверезим наїхав на 70-річна пішохідку 
Укрзалізниця на період шкільних весняних канікул призначає додаткові рейси: деякі курсуватимуть через Хмельниччину
Чоловік із Хмельниччини повівся на акційне пальне і за це поплатився
У Хмельницькому молодий водій збив пішохідку

Читайте у цій рубриці



У Шепетівці вшанували велич духу Великого Кобзаря
Талановитих дітей із Шепетівки відзначили на конкурсі «Кришталева зірка»
Землячка відомого співака подарувала його раритетні фото музею на Шепетівщині
У Шепетівці відбувся перший кіносеанс військового хіта
У Шепетівці відбудеться кінопоказ фільму, в якому знялися спецпризначенці з Хмельниччини
Майстри влучного перфомансу зібрали друзів у Шепетівці
FacebookTelegramViberWhatsAppX