Молочні ріки «Сварогу»  

Молочні ріки «Сварогу»  

Аграрний сезон 2018 майже стартував, а значить зовсім незабаром весняно-польові роботи стануть головним завданням кожного господаря. Корпорація «Сварог Вест Груп» готова до старту нового сезону у всеозброєнні в усіх напрямках діяльності: рослинництво, садівництво та тваринництво. І якщо проект «Рослинництво» виходить на новий річний цикл, то активність на потужностях проекту «Тваринництво» не втрачала темпу і в міжсезоння.

Значна частка діяльності Корпорації припадає на проект «Рослинництво», але молочне тваринництво є не менш перспективним та прогресивним проектом Корпорації. Саме ця галузь забезпечує сталі якісні показники протягом всього року. Метою компанії було переведення тваринництва від соціального проекту, що у 2004 році передбачав закупівлю нетелей у населення, до прибуткового бізнес-проекту з виробництва високоякісного сертифікованого молока.

Молочні ріки «Сварогу»  

Молочне тваринництво Корпорації «Сварог Вест Груп» представлене підприємствами, розташованими у Хмельницькій та Чернівецькій областях. Наразі компанія має 10 ферм та молочно-товарних комплексів, на яких утримується майже 9 тис. голів ВРХ, а добовий об’єм виробництва молока 65 т екстра-класу. До слова, в Шепетівському районі розташовано ферму у селі Мокіївці та 2 молочно-товарних комплекси Корпорації у селах Лотівка та Велика Медведівка, що входять до структури ТОВ «Подільський господар».

На потужностях агрохолдингу відбувається виробництво високоякісного сертифікованого молока, дотримуючись відповідних технологій. Кормозмішувачі на фермах Корпорації обладнані програмою контролю годівлі TMR Tracker, що дозволяє відслідковувати та коригувати раціони тварин, здійснювати управління складом, витратами та підвищувати ефективність підприємства загалом.

Прибуток від цього напряму компанія отримує, починаючи з 2015 року, на це вплинули як економічні чинники, зокрема, зростання цін на молоко, так і оптимізація виробничих процесів, і погодні умови, що дозволили компанії заготовляти більш якісні корми. Разом з тим, компанія робить ставку на генетику, оскільки чисте генетичне поголів’я володіє на 35 % більшим потенціалом. Саме тому Корпорація не має потреби купувати молоко у населення.

— Молочно-товарні комплекси компанії мають відмінні умови утримання та догляду великої рогатої худоби. Підприємство ТОВ «Подільський господар» оснащене високотехнічним інженерним обладнанням, що забезпечує найбільш оптимальні умови для тварин, а також точне дозування кормів та кормових добавок, які надають найкращі постачальники галузі. Сертифіковане найвищими стандартами якості молоко підприємств Корпорації «Сварог Вест Груп» реалізовується таким партнерам-молокозаводам як ПАТ «Дубномолоко», ЗАТ «Тернопільський молокозавод», «Укрпродукт Груп» та ПАТ «ВМЗ «Рошен» — коментує Наталія Шматлай, член Ради директорів Корпорації «Сварог Вест Груп», виконавчий директор проекту «Тваринництво».

Шановні громадяни! Зверніть увагу!

Корпорація «Сварог Вест Груп» та її підприємства не здійснюють прийом молока у населення! Будьте пильні, реалізовуючи молочну продукцію власного виробництва, уважно читайте умови договору та звертайте увагу на назву підприємства, яке проводить збір! Обов’язково цікавтесь, хто саме приймає молоко, щоб бути впевненим, що з Вами проведуть розрахунки!

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



На Хмельниччині оштрафували жінку, яка продавала молоко та сир біля магазину
Посівна-2024: як справи у аграріїв Шепетівщини
Яким буде курс гривні у найближчі місяці
Як на Хмельниччині проходить сівба ранніх ярих зернових культур
Прогнози невтішні. Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай
На Хмельниччині розпочалася посівна кампанія 

Читайте у цій рубриці



Підприємство у Шепетівці отримало атестат про технічну компетентність
У національному парку на Шепетівщині успішно впроваджують світовий тренд
Сільській раді на Шепетівщині після втручання прокуратури буде повернуто понад 160 тисяч гривень
Віддали останню шану воїну з позивним «Маріуполь», якому Шепетівка припала до душі
У Шепетівці ліквідовують аварійну ситуацію з водопостачанням
ЦНАП на Шепетівщині якісно та оперативно надає найпопулярніші послуги сервісних центрів МВС
FacebookTelegramViberWhatsAppX