Голова Шепетівської райради запропонував підтримати газети «Шепетівський вісник» та «Подільські вісті»

Голова Шепетівської райради запропонував підтримати газети «Шепетівський вісник» та «Подільські вісті»

18 січня 2018 року голова Шепетівської районної ради Петро Дзяворук разом із начальником Центру поштового зв’язку Тетяною Смерекою з робочим візитом відвідали Плесенську сільську раду. Про це повідомляється на офіційному сайті Шепетівської районної ради.

Вони завітали до Плесенського поштового відділення та фельдшерсько-акушерського пункту, де зараз проходять ремонтні роботи приміщень, які здійснюються за рахунок коштів сільського бюджету, а також зустрівся з керівниками цих структур та жителями села.

В ході зустрічі обговорено питання щодо здійснення виїздного прийому лікарями комунальної організації «Шепетівська центральна районна лікарня», враховуючи, що у приміщенні ФАПу розташований офіс Шепетівської ЦРЛ. Відгуки людей позитивні.

В ході зустрічі із сільським головою Миколою Павлюком обговорено хід передплати на періодичні видання. Головою ради запропоновано підтримати газету «Шепетівський вісник» та громадсько-політичну газету «Подільські вісті».

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


14 коментарів до статті «Голова Шепетівської райради запропонував підтримати газети «Шепетівський вісник» та «Подільські вісті»»

  1. В коментує:

    Із райрадою зрозуміло. А от із міськрадою – не дуже. Цікаво, а скільки у 2017 році перепало для “День за днем” на висвітлення новин про неї?

    • День за днем коментує:

      “Перепало” – це як? Джинси в нашій газеті та на сайті немає. Всі інформаційні матеріали, які публікуються на правах реклами, маркуються позначками “р” або “і”.

  2. Погребняк Ірина коментує:

    Володимире, рівно стільки як і вашій газеті.

  3. В коментує:

    А папірець про то де можна почитати? Наприклад – на сайті міськради він є?

    • День за днем коментує:

      Про це запитайте у міськради. Як журналіст, Ви можете зробити інформаційний запит. І не тільки до міської ради, до районної також зробіть. Дізнаєтесь багато пізнавального.

  4. В коментує:

    Запит має право зробити будь-який повнолітній громадянин України, не лише журналіст. Проте, оскільки “День за днем” себе позиціонує чесною і шляхетною газетою, ви могли б і прямо сюди написати, скільки торік отримали коштів на висвітлення новин від міськради.

    • Єв­ген Фрейліхман коментує:

      Тоді що Вас зупиняє, щоб зробити такий запит? Для нас міськрада – такий самий замовник як і будь-яка інша юридична чи фізична особа. Всі відносини відбуваються згідно діючих розцінок й укладених угод. Бюджет на висвітлення діяльності міськради в ЗМІ затверджений рішенням сесії (не скажу якої саме, але при бажанні Ви можете знайти цю інформацію на їхньому сайті). Там було десь 100 тис. і пізніше ще щось додавали. Наскільки мені відомо, цей бюджет був розподілений між шепетівськими ЗМІ приблизно порівну. Газетою “День за днем” у минулому році надано послуг (не отримано) для міськради приблизно на 47 тис. грн. Відповідно, іншу частину бюджету отримав “Шепетівський вісник”. Нам приховувати нічого.
      Але яке це має відношення то цієї статті, в якій зафіксовано факт використання адмінресурсу для просування інтересів приватної фірми?

  5. В коментує:

    Дякую за інформацію.
    Вона насправді має пряме відношення до цієї статті (хоча це не стаття, а рерайт іншої публікації).
    Адже коли один вболіває за чесність, має сказати правду і про власні будь-які “зв”язки” (у широкому розумінні цього слова) з місцевою владою (в т.ч. як із замовником певних послуг).

  6. В коментує:

    Аби не виникало ні в кого проблем з читанням його приватної газети, треба робити елементарну річ: писати про все і всіх, добре платити журналістам. Так на Шепетівщині не робить жодне ЗМІ. Бо всім це робити важко і в кожного скрізь свої інтереси.

  7. Pavlo Kotenko коментує:

    мабуть, у РДА нема угод про співпрацю та висвітлення діяльності через День за днем… адмін ресурс в силі 🙁

  8. O коментує:

    Голова районної ради “пропонує” підтримати якісь газети, і про це ще й з пафосом повідомляють на офіційному веб-ресурсі райради. Очевидне використання адмінресурсу за радянським зразком… І питання про виділення коштів ЗМІ на висвітлення діяльності тут недоречне.

  9. В коментує:

    Мені, як читачеві багатьох місцевих газет, хотілося б читати газету, нічим не пов”язану з будь-якою владою. Розумію, таку утримувати в незалежній Україні – велика розкіш.

  10. Олена коментує:

    Під час революції гідності “великі революціонери”, що зараз посідають у РДА на головних посадах,з огидою в голосі та пафосно виступали против використання адмінресурсу (у тому числі була тема насильцької підписки на місцеву газету та “Подільські віст”).Здавалось,що коли вони прийдуть до влади -все змінеться.Наступит в місті та районе демократия))Проте..в них були дуже гарні приклади для наслідування й за рік вони перетворились в звичайних бюрократів-корупціонерів від яких смердить “совком”(
    А завдяки таким діям влади місцеві газети так й лишаться на рівні газети “Шляхом жовтня”.Не випршувати гроши треба,а змінювати керівництво(пані преклоних літ з комуністичними поглядами – прямий шлях на пенсію), піднімати рівень подачи матеріалу(креативність + оперативність),створювати колектив дійсно журналістів(непідкупність,розслідування),а не людей які лише констатують факт,або насаджують свою думку.Проте це лише мрії.

  11. В коментує:

    Олено, зараз і в райцентрах теж скрізь приватна власність. Власник, у якій би галузі він не працював і які б політичні погляди не обстоював, за роки “реформ” звик до певного (високого) рівня особистих прибутків, а ті крихти, які залишаються, більшість цих власників (не всі, є винятки) розподіляють серед найнятих працівників. У результаті в Шепетівці створена міні-олігархія місцевого розливу, це коли пару десятків сімей тут одержують основні доходи, а всі інші – їхня обслуга, плебс, підтанцовка. Щоб створити “ідеальний колектив”, потрібен інвестор. Тобто – коло замкнулося.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Відійшов у засвіти відомий на теренах Хмельниччини журналіст
У Шепетівці громадянам пропонують пройти 8 діагностичних процедур і не тільки
Водійку, що потрапила у снігову пастку, врятував шериф із Шепетівщини
Все починалося із драмгуртка: на Шепетівщині «Птах» відзначив два ювілеї
У Шепетівській громаді відкрили меморіальну дошку загиблому захиснику
У Шепетівці вирішили заохочувати працівників, які прибирають вулиці

Читайте у цій рубриці



Молоді люди з Шепетівщини скористалися знайденою карткою і за це поплатилися
На Шепетівщині зловмисницю суд звільнив від реального ув’язнення
«Батьківське серце» вручили донечці загиблого Героя з Нетішина
У місті на Шепетівщині відкрили алею на честь загиблих на війні захисників
Малюкам у Славуті реабілітаційну допомогу надає ерготерапевт та фізичний терапевт
У Нетішині організували ярмарок, аби зібрати гроші на пікап для військових
FacebookTelegramViberWhatsAppX