Де дітям відпочити у Шепетівці влітку?

Де дітям відпочити у Шепетівці влітку?

Щоліта перед батьками постає питання: як організувати літній відпочинок дитині, враховуючи реалії сьогодення, коли не вистачає ні часу, ні фінансів. Як з’ясувалося, відпочинок — справа креативна, якщо підійти з фантазією, то такі заняття будуть не лише цікавими, але й корисними. Як вважає Неоніла Березовська, практичний психолог ДНЗ № 10 «Михайлик», спільний відпочинок згуртовує родину. Також Неоніла Березовська порадила, як зайняти дітей під час канікул.

Якщо дитина залишилася в місті

1. Діти люблять активно проводити час. Тому можна влаштувати їм баталії з водними пістолетами і попустувати заодно разом із ними.

2. Подорожуйте разом з дитиною. Причому не обов’язково на далекі відстані. Можна відправитися й на одноденну екскурсію. До речі, це вважається одним із найкращих освітніх аспектів: новий досвід, знання і розширення кругозору. Плюс зміна обстановки.

3. Гуляйте разом. Якомога більше. Насолоджуйтесь разом із дитиною. Можна навіть просто пройтися містом, розглянути з дитинкою архітектуру, знайти незвичайні дерева і квіти.

4. Не забувайте і про активні види спорту. Можна урізноманітнити щоденну прогулянку в парку катанням на роликах або скейті. А на вихідних поїхати всією сім’єю за місто на велосипедах. Також можна замовити на сайті гру «Пейнтбол» чи «Лазертаг». Або ж зібратися на пікнік і пограти в бадмінтон, наприклад.

5. Водні процедури — це незабутнє заняття влітку. У воді можна влаштувати змагання: хто довше протримається з затримкою дихання або вистрибне вище всіх з річки, а ще можна зробити конкурс бризок. Не забудьте відвідати наш міський басейн, де з дитиною можна перебувати протягом сеансу водних процедур.

6. Вдома можна зробити справжній гурток рукоділля: декупаж, аплікації, орігамі, браслети з резиночок … Та що завгодно, аби дружно і весело.

7. Влаштуйте дітлахам змагання з футболу. Повірте, їм дуже сподобається. Адже футбол — це можливість випустити пар, побігати і дуже активно провести час. А чемпіонам за хороші результати наприкінці можна подарувати морозиво або молочний коктейль.

8. Просто зробити вечірку на честь літа. У різних костюмах. І не обов’язково в дорогих. Можна гелієві кульки вплести у волосся і Пеппі Довгапанчоха стоїть перед вами. А якщо надіти татів піджак і шапку з паперу — ось тобі костюм пірата.

9. Проведи один день так, як хоче ваш малюк: сходіть разом у його улюблене кафе або поїдьте в аквапарк, подивіться найкрутіший мультик, з’їжте цукерки, печиво і солодку вату. Загалом, зробіть сюрприз дитині просто так.

10. Проведіть піратський квест. Місце і час значення не має. Тут головне атрибути: канати, пляшка з посланням, чорна мітка і карта скарбів. Як ви бачите, варіантів відмінно провести час — багато. Залишилося тільки прислухатися до своїх бажань і бажань дитини та втілити їх у життя!

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


2 коментарі до статті «Де дітям відпочити у Шепетівці влітку?»

  1. Якщо мами на роботі, то що робити, могла би освітня громада чи церковна зробити табір для дітей,щоб діти самі не сиділи вдома

  2. Valentina Protsun коментує:

    Але вчителі теж люди їм також потрібний відпочинок!!!!


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Ритуали, які зміцнять відносини з партнером: топ-5 практик
У парку Шепетівки до Дня закоханих облаштували фотозону
У громадах Шепетівщини обстежуватимуть і вакцинуватимуть від хвороб дітей та дорослих
Як вибрати тур до Таїланду та відпочити кращим чином?
Перший в Україні ветеранський центр з’явився на Хмельниччині
Гештальт-терапевт: особливості роботи

Читайте у цій рубриці



Вплив телебачення на суспільство
Експерти прокоментували ініціативу Кабміну щодо ліквідації КРАІЛ
Уряд розширив напрями підтримки для фермерських господарств
З якими хворобами звільняють від мобілізації — повний перелік
Поняття «обмежено придатний» більше не буде, а тим, хто його має, доведеться повторно пройти ВЛК
КРАІЛ готуються ліквідувати: яких змін чекати
FacebookTelegramViberWhatsAppX