На роковини сервісного центру в Хмельницький приїхав Аваков

На роковини сервісного центру в Хмельницький приїхав Аваков

Минув рік з моменту відкриття оновленого сервісного центру МВС, що у Хмельницькому. Аби презентувати громадянам новий державний сервіс, у наше місто завітали Міністр внутрішніх страв — Арсен Аваков та керівник Головного сервісного центру МВС — Владислав Криклій. Про це йдеться на сайті Хмельницького сервісного центру МВС.

Хмельницький сервісний центр став 17-м у списку відкритих оновлених сервісних центрів МВС в Україні.

Серед основних переваг нового центру — сучасні технології, система прозорих кабінетів і спеціально підготовлений клієнтоорієнтований персонал.

Громадянам, які звернулися за отриманням послуг, незалежно від місця реєстрації, тепер не потрібно вистоювати в довжелезних чергах, вони можуть швидко і з комфортом зареєструвати або перереєструвати свій транспортний засіб, замінити чи отримати посвідчення водія, отримати дозвіл для перевезення небезпечних вантажів чи довідку про відсутність судимості та інші послуги, які надаються сервісними центрами МВС.

За допомогою електронної черги та сучасної системи комунікацій, клієнтам стало набагато зручніше отримувати державні послуги, а свій відгук вони можуть залишити, скориставшись спеціально обладнаним планшетом.

Слід зазначити, що зазвичай відвідувачі щоденно проводять у сервісному центрі від 30 хвилин до 2–3 годин. Тож, під час очікування вони мають чудову можливість почитати мотиваційну літературу, яка розміщена для них на спеціальній буккросинг-полиці.

Суттєво покращити час перебування відвідувачів офісу допоможуть комфортні м’які дивани та журнальні столики з цікавою поліграфією. Магазин меблів «Брістоль» пропонує широкий асортимент диванів, і не тільки для офісів. В каталозі за адресою https://mebli-bristol.com.ua/myaki-mebli/divanu.html ви завжди знайдете варіант, якнайкраще пасуватиме вашій вітальні чи іншому приміщенню.

За рік роботи адміністраторами фронт — офісу сервісного центру МВС м. Хмельницький було надано 29 145 реєстраційних операцій, видано 18 314 посвідчень водія, виявлено 26 «проблемних» авто.

Одним із нововведень 2017 року являється видача довідок про наявність або відсутність судимостей. Варто зауважити, що ця послуга є не лише абсолютно безкоштовною, але і надзвичайно зручною, оскільки таку довідку можна замовити он-лайн і забрати в заздалегідь обраному сервісному центрі МВС. Загалом, сервісним центром м. Хмельницький було видано 4 751 довідку.

Оновлені сервісні центри МВС — це безпрецедентний випадок створення єдиної концепції надання державних послуг по всій Україні, інноваційних підходів, доступності державної установи для громадян та комунікаційної відкритості.

Нагадаємо, новий сервісний центр МВС в м. Хмельницький працює за адресою: вул. Західно-Окружна 11/1.

Громадян обслуговують з вівторка по суботу без перерви на обід з 09:00 до 18:00, у суботу з 9:00 до 16:45, понеділок та неділя — вихідні дні.

Сервісні центри МВС на практиці доводять, що державний сервіс може бути якісним та комфортним.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



«Нашим хлопцям необхідніше»: на Хмельниччині подружжя передало авто для ЗСУ
Працівник сервісного центру із Хмельниччини демобілізувався, але на забув про побратимів
У Шепетівці вшанували велич духу Великого Кобзаря
Потужне підсилення технікою отримали захисники з Хмельниччини
Чоловік із Хмельниччини міг завдати чималих збитків відомим українським медіагрупам
На Хмельниччині зупинили водія, який не мав права керувати транспортним засобом

Читайте у цій рубриці



Вплив телебачення на суспільство
Експерти прокоментували ініціативу Кабміну щодо ліквідації КРАІЛ
Уряд розширив напрями підтримки для фермерських господарств
З якими хворобами звільняють від мобілізації — повний перелік
Поняття «обмежено придатний» більше не буде, а тим, хто його має, доведеться повторно пройти ВЛК
КРАІЛ готуються ліквідувати: яких змін чекати
FacebookTelegramViberWhatsAppX