У будівництві та ремонті помешкань допоможуть фахівці

У будівництві та ремонті помешкань допоможуть фахівці

Новосілля — завжди довгоочікувана та радісна подія. І зовсім неважливо, чи родина оселяється у просторому будинку, чи перебирається у нову квартиру. Зрозуміло, що починається кращий етап у її житті.

Отож, у зведенні будинку та ремонті квартири нема дрібниць. Все все має бути продумано і прораховано, щоб після заселення неприємні сюрпризи не зіпсували новоселам радості.

Найкраще звернутися до професіоналів, які підрахують необхідний для будівництва бюджет. Адже дізнатися можна детальніше на сайті компанії NewStroy, яка спеціалізується саме на цьому.

— Перед початком будівництва почитав на ньюстрой відгуки про організацію, — розповідає 32-річний Олександр. — Сьогодні на будівельному ринку багато фірм пропонують свої послуги, тому відгуки свідчать про гарну репутацію та відіграють вирішальну роль у прийнятті рішення, до кого звернутися. Хотів вирахувати, скільки потрібно коштів, щоб звести будинок та накрити дах. Розумію, що за один рік будівлю не побудую, але хотів взнати, чи заощаджень вистачить на початкові роботи.

Після підрахунків пан Сергій прийняв для себе рішення закласти лише фундамент, але добротний. До того ж, найняти будівельну фірму, та не займатися забезпеченням матеріалами.

— Самостійно шукати та доставляти щебінь, фундаментні блоки, плити перекриття — справа загайна, — пояснив пан Олександр. — Вирішив, краще будувати поступово, але залучати до робіт серйозного підрядника. Житло родина має, будинок для перспективи.

Якщо Олександр визначався лише із бюджетом подальшого будівництва, то молода родина, яка чекала на поповнення, хотіла негайно зробити ремонт їхньої невеличкої квартири. Молодята теж прочитали відгуки на newstroy, та вирішили замовити дизайнерський проект їхнього помешкання.

— Ми з дружиною переглянули кілька портфоліо маленьких квартир, — ділиться 25-річний Олег. — Мали кілька побажань щодо переоблаштування житлової площі. Перша вимога — багатофункціональна дитяча кімната. Розуміли, що на кілька років наше життя крутитиметься саме у ній. Запропонований нам проект перевершив всі сподівання. Ми навіть не уявляли, що із наших квадратних метрів можна створити просторе помешкання, де у кожного буде свій куточок для дозвілля та ще затишне місце для прийому гостей.

Новосели потребують фахових консультацій професіоналів, які гарно себе зарекомендували на ринку.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Особливості використання дерев’яних дощок в будівництві
У Шепетівці улюблене місце читайликів зазнало вражаючих змін
У громаді на Шепетівщині спростували чергову «типову» брехню
Громада на Шепетівщині допомогла землякам-спецпризначенцям
Знаряддя для домогосподарства: вибір і використання ефективних інструментів
Особливості зведення легких будівель на схилах

Читайте у цій рубриці



Як крауд-маркетинг формує сучасний трафік?
Як перейти з Android на iPhone?
Оптові закупівлі квітів: підказки для гуртових покупців
оформлення-букетів
Що потрібно знати про Омега-3
Таксі у місті Київ OPTI 579
FacebookTelegramViberWhatsAppX